Cumartesi, Nisan 20, 2024

Windows 11 Lisans Anahtarları Artık Microsoft Store’da!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devlerinden Microsoft, nihayet Windows 11 işletim sisteminin dijital lisans anahtarlarını Microsoft Store üzerinden satışa sundu. Bununla birlikte artık USB sürücülerinizdeki Windows 11 lisanslarının yanı sıra bu lisans anahtarlarını dijital olarak alabilmeniz mümkün.

Microsoft’un yeni işletim sisteminin lisans anahtarlarını mağazasında kullanıma sunması neredeyse bir yıl sürdü. Bununla birlikte, birçok kişinin destek bitimi kapsamı neticesinde eski işletim sistemlerinden yeni işletim sistemi sürümüne geçiş yapmaya başladığı bu dönemlerde dijital lisans anahtarı sunmaya başlaması tam isabet oldu diyebiliriz.

Windows 11 Nasil Yuklenir 6
Windows 11 Lisans Anahtarları Artık Microsoft Store'da! 2

Microsoft Store, kullanıcıların değişen ihtiyaçları için tasarlanmış iki işletim sistemi sürümü sunar. Windows 11 Home, 139 Amerika Birleşik Devletleri Doları, BitLocker cihaz şifrelemesi ve Windows Bilgi Koruması olan Windows 11 Pro ise 199,99 Amerika Birleşik Devletleri Doları fiyat etiketine sahip.

Ek olarak Microsoft, Microsoft Store’daki işletim sistemi sürümlerinin “Windows için yeni bir lisansa ihtiyaç duyan ve Windows 11 için minimum sistem gereksinimlerini karşılayan bilgisayarlar için tasarlandığını” vurguluyor. Eğer bilgisayarınız Windows 10 üzerinde çalışıyor ama ücretsiz Windows 11 yükseltmesini almak için Windows Update’i kullanamıyorsa, mağazadaki dijital sürümleri kullanamayacaksınız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler