Cumartesi, Nisan 20, 2024

Windows 11’in Yenilenen Media Player Uygulaması CD Kopyalayabileceksiniz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devlerinden Microsoft’un yeni nesil işletim sistemi Windows 11‘in yeni Media Player sayesinde artık bir diskten (CD/DVD) bilgisayarınıza kolayca müzik aktarımı yapabileceksiniz. Windows Media Player yakın zaman içerisinde yeni WinUI ve Fluent Design tasarım prensibi ile yenilendi.

Groove Music uygulamasının üzerine inşa edilen yeni Media Player, geliştirilmiş video oynatma deneyimi, geniş bir kitaplık ve Windows 11 ile uyumlu bir arayüz ile birlikte geliyor.

Windows Media Player için yapılan son güncelleme, CD oynatma için destek getiriyordu. Microsoft ayrıca medya oynatıcının temasında ve stilinde iyileştirmeler gerçekleştirerek ve medya içeriğinin sürükle ve bırak deneyiminin sorunsuz olmasını sağlamak için ek değişiklikler uyguladı.

Windows Media Player ile CD/DVD içeriklerini bilgisayarınıza aktarın!

windows 11 media player yeni
Windows 11'in Yenilenen Media Player Uygulaması CD Kopyalayabileceksiniz! 2

Uygulamaya yapılan son güncelleme ile birlikte masaüstünüze CD ve DVD üzerinden müzik/video kopyalamak artık çok kolay. Kopyalamak istediğiniz CD/DVD hazırsa Media Player tüm işleri sizin için tamamlıyor olacak. Kopyalama işlemine başlanılmadan önce uygulama sizlere kodek türünü soruyor olacak ve şu anda desteklenen türler arasında WMA, FLAC ve ALAC yer alıyor.

Windows Media Player’ın seçtiğiniz dosya türüne bağlı olarak en iyi formatı ve bit hızını otomatik olarak seçeceğini unutmayın. Örneğin, ses dosyalarını kopyalamaya çalıştığınızda 256 kbps seçilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler