Cuma, Nisan 26, 2024

Windows 365 Cloud PC Nedir?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devi Microsoft’un piyasaya sürdüğü son hizmetlerinden Windows 365 Cloud PC; Küçük ve Orta İşletmeler ve Kurumsal Müşteriler için kullanıma sunduğu bulut tabanlı bir bilgisayar hizmeti. Dilediğiniz telefondan, tabletten ve bilgisayardan bağlanabileceğiniz Windows 365 Cloud PC, seçtiğiniz donanımlara sahip uzak bir bilgisayarı kullanmanızı sağlıyor.

Windows 365 Cloud PC, tıpkı evinizdeki bir masaüstü bilgisayara dışarıdan bağlanabildiğiniz gibi bağlanmanızı sağlayan ve aylık ücret ile kullanımınıza sunulan bir deneyim. Örnek vermemiz gerekirse aylık ₺263,40 karşılığında 2 adet vCPU, 4 GB RAM ve 128 GB Depolama alanına sahip bilgisayarı kiralıyorsunuz ve işletmenizdeki/kurumunuzdaki tüm kullanıcılar bu bilgisayarı dilediği kullanabiliyor.

windows 365 cloud pc
Windows 365 Cloud PC Nedir? 2

Daha çok işletmelere ve kurumsal firmalara hitap eden Windows 365, tarayıcı üzerinden erişebildiğiniz bir iş bilgisayarı olarak nitelendirilebilir. İş için gerekli olan yazılımları yükleyebilir yada Office 365 servisinden rahatlıkla faydalanabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler