Cuma, Nisan 26, 2024

World War Z: Aftermath’den Yeni Detaylar Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

World War Z: Aftermath, ilk olarak 2021’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak.

Akabinde 2022’nin başlarında ise PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkış yapacak.

20210612 164953 header

E3 2021’in bir parçası olarak hafta sonu açıklanan World War Z: Aftermath, ziyaret edilecek yeni yerler ve yeni silahlar da dahil olmak üzere birçok yeni özellik sunuyor. Ayrıca, hayatta kalma korku oyunu için bir ilk olan tamamen yeni bir birinci şahıs modu da alacağız ve bu, umarız bu sürüleri alt etmeyi çok daha kolay hale getirecektir.

Şu an için belirli bir çıkış tarihi olmayan, ancak “2021’de” piyasaya sürülmesi beklenen World War Z: Aftermath, “orijinal hit World War Z’nin bir sonraki evrimi” olarak tanımlanıyor. Yeni nesil sistemlerde 4K ve 60 FPS oynanışa sahip olmanın yanı sıra. Oyuncuların Vatikan Şehri, Roma ve Kamçatka, Rusya gibi yeni yerlerde bu ölümsüz orduları ele geçirmek.

Konsol ve PC oyuncuları için bir arada oynayabilme imkanı olarak çaprak platform desteği de sunacak.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. ana oyunda çok içerik vardı sanki 2. oyunu çıkarıyorlar. oyunda skin sistemi var ama skinler az ve elde edilemeyecek kadar zor. harita desen hep birbirlerini tekrarlıyor. horde mod hoşuma gitmişti ama oda hep aynı haritayı oynatıyor. 2. oyunu çıkaracaklarına ilk oyunu geliştirseler keşke. ilk oynayışta oyunu sevmiştim ama 1 kere bitirdikten sonra 2. kez oynamak çok can sıkıcı. skinleri elde etmek için o can sıkıcı bölümleri 100 kere filan bitirmen lazım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler