Cuma, Nisan 26, 2024

Xbox Game Pass Beta Artık Çift Ekranlı Telefonları Destekliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

En son Xbox Game Pass beta sürümü, Surface Duo dahil olmak üzere çift ekranlı akıllı telefonlar için optimizasyon desteği aldı. Amerikalı yazılım ve teknoloji devi Microsoft’a ait platform artık dokunmatik kontrolleri ikinci ekrana taşımanıza izin verebilecek rahat tam ekran oyun oynamanızı sağlıyor. Geliştiriciler, oyunlar için özel kontroller oluşturabilirler; bu, çift ekranlı oyunların bir oyunu oynamanın en iyi yollarından biri olabileceği anlamına geliyor.

surface duo dual screen gaming 2
Xbox Game Pass Beta Artık Çift Ekranlı Telefonları Destekliyor 2

Resimde de görebileceğiniz gibi bir ekranınızda oyunu tam ekran olarak çalıştırabilirken ikinci ekranınızda oyunun kontrollerini kullanabiliyorsunuz. Bu da kullanıcılara daha rahat bir deneyim sunuyor.

Gears 5 gibi bazı oyunlar, cihazdaki jiroskobu destekliyor ve cihazınızı hareket ettirerek oyunla etkileşime girmenize olanak tanıyor. Platforma desteğin eklenmesi, çift ekranlı telefonun en iyi taşınabilir Xbox olma vaatlerinden birini yerine getiriyor. Desteğin genel olarak tüm Xbox Game Pass kullanıcılarına ne zaman geleceği henüz bilinmiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler