Pazartesi, Haziran 17, 2024

Xbox Game Pass Bir Kez Daha Zamlanabilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yaklaşık olarak 30 milyon abonesi bulunan popüler oyun servisi Xbox Game Pass, geçtiğimiz aylarda zam haberi ile gündeme gelmişti. Küresel çapta yapılan zamlar sonrasında ülkemizde de fiyatların değiştiğini gördük. Aradan geçen kısa süre sonrasında fiyatlar için bir kez daha artış yapılacağı ortaya çıktı. Bu kez haberin kaynağı ise Phil Spencer.

Xbox Game Pass Fiyatları Ne Zaman Değişecek?

Katıldığı bir etkinlik sırasında Xbox Game Pass için açıklamalarda bulunan Gaming bölümü başkanı Phil Spencer, abone sayısında ciddi bir yükseliş yakaladıklarını belirten ifadeler kullandı.

Özellikle Starfield oyununun çıkışından sonra söz konusu oyun servisinde kullanıcı sayıları bazında bir sıçrama oldu. Bu açıklamaların üzerine ünlü isme Xbox Game Pass fiyatları hakkında sorular yöneltildi. Yeni bir zam kararının gelip gelmeyeceği konusunda sorulan soru ise fiyat değişikliğinin habercisi.

Xbox Game Pass

Zira Phil Spencer, fiyat artışlarının kaçınılmaz bir durum olduğunu belirtti ve yakın bir gelecekte de zam yapacaklarını açıkladı. Fiyat değişikliklerinin mecburi olduğunu belirten ünlü isim bununla beraber iddialı oyunların her ay servise eklenmeye devam edeceğinin de altını çizdi.

Zamların ne zaman yapılacağı konusunda da bilgi verilmedi ama Game Pass fiyatlarında küresel anlamda yapılacak olan artış, Türkiye fiyatlarını da etkileyecektir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler