Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xbox Game Pass için Arkadaş Paylaşım Özelliği Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Abonelik sistemi üzerinden ilerleyen oyun servislerinin en büyüklerinden biri olan Xbox Game Pass, oyuncuların bir hayli seveceği yeni bir özelliğe kavuşuyor. Yeni sisteme göre mevcut olan aboneler artık arkadaşlarına hediye olarak belli bir sürelik kullanım yollayabilecekler.

Sistemin işleyişi oldukça basit olacak ama servis için bazı sınırlamaların bulunacağını da belirtelim ve detaylara geçelim.

Xbox Game Pass Arkadaş Paylaşım Özelliği Nasıl Çalışacak?

Yeni özellik, Ultimate ve PC Games Pass aboneleri için geçerli bir özellik olarak karşımıza çıkacak. Sistem kapsamında aboneler, seçtikleri arkadaşlarına 14 günlük geçerli olacak şekilde kullanım hediye edebilecekler.

Bir nevi bu hediye, sistemin denenmesi için verilen bir hediye olarak karşımıza çıkacak. Deneme süresi olarak hediye edilecek bu 14 günlük abonelik, sadece 5 arkadaşa kadar sunulacak. Yani bir altıncı kişiye hediye deneme süresi göndermeniz mümkün olmayacak.

Xbox Game Pass

Diğer bir şart ise seçeceğiniz arkadaşlarınızın daha önce sisteme kayıtlı olmayan kullanıcılar olması. Yani bu kullanıcılar daha önce hiç servisi kullanmamış yeni aboneler olmalı.

Xbox Game Pass arkadaş paylaşım özelliğinde, kullanım sınırlamalarının olmadığını da belirtelim. Şöyle ki arkadaşlarını 14 günlük süre içerisinde tüm Game Pass ayrıcalıklarından yararlanabilecek.

Yeni sistemi kullanmak ve arkadaşlarınızı servise davet etmek için ise Windows’ta Xbox uygulamasında Game Pass ana ekranına girmeli ve burada bulunan davet özelliğini kullanmanız yeterli.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler