Cuma, Mart 29, 2024

Xbox Game Pass için Kasım Ayında Gelecek Oyunlar Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xbox Game Pass Kasım oyunları duyuruldu. Yeni nesil oyun konsollarını beklerken, eğlenceli zaman geçireceğimiz yeni oyunlar geliyor.

Kasım oyunları ne kadar iddialı ya da ne kadar dikkat çekecek tartışılır ama şu var ki oyun düşkünleri için yeni bir renk olacak orası kesin. Konsolunuza biraz daha eğlence katacak oyunlara geçelim ve bakalım neler değişecek?

Xbox Game Pass Kasım ayı oyunları ve çıkış tarihleri

Oyunları liste liste vereceğim ve kısa kısa yapımlardan söz edeceğim. Hemen listeye geçiyorum.

Xbox Game Pass

Celeste – 5 Kasım tarihinden itibaren

Mistik bir havası olan Celeste, Madeline isimli bir karakteri kontrol ettiğimiz macera dolu yapımlardan. Oyuna adını veren Celeste Dağı zirvesine doğru bir serüvene çıkıyor ve yolda karakterimizin arınmasına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Eğlenceli ve zevkli bir oyun.

Xbox Game Pass

Deep Rock Galactic – 5 Kasım tarihinden itibaren

Co-Op modu bulunan çok eğlenceli bir oyun olan Deep Rock, çeşitli gezenleri gezdiniz bir yapım. Amacınız gezegenlerden kaynak toplamak ve size engel olanlarla savaşmak. 4 kişiye kadar co-op desteğinin olduğu oyuna kapılıp gidebilirsiniz. Bizden söylemesi.

Xbox Game Pass

Knights and Bikes – 5 Kasım tarihinden itibaren

Farklı bir grafik yapısı olan oyun, yine eğlenceli olarak gösterdiğimiz yapımlar arasında. Hikaye yönü çok sağlam olan oyunda, arkadaşınızla beraber bir hazinenin peşine düşüyorsunuz ve tam bir maceraya atılıyorsunuz.

Xbox Game Pass

Comanche – 5 Kasım tarihinden itibaren

Modern çağ imkanlarıyla geliştirilmiş olan son teknoloji bir savaş helikopterini kontrol ettiğimiz oyunda, verilen tekil görevleri yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Basit bir oyun ama helikopter kullanmak eğlenceli gelebilir.

Xbox Game Pass

Eastshade – 5 Kasım tarihinden itibaren

Bir ada keşif oyunu olan Eastshade oyununda, oyunla aynı ismi taşıyan adayı keşfeden bir ressamı ele alıyor. Ressamı kontrol ediyoruz ve bir yandan adadakilere yardım ederken bir yandan yeni keşiflerde bulunuyoruz.

Xbox Game Pass

Ark Survival Evolved: Explorer Edition – 17 Kasım tarihinden itibaren

Zaten Xbox Game Pass içerisinde olan Ark Survial yapımına yeni bir paket olarak eklenen Explorer Edition, 900 saatlik bir oynanış süresi getiriyor. 3 büyük ek paket yapıma eklenmiş oluyor.

Xbox Game Pass Kasım oyunları bu şekilde. Seversiniz sevmezsiniz bilmem ama aynı oyunlardan sıkılanlar için bir renk getireceği kesin.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler