Perşembe, Nisan 25, 2024

Xbox Game Pass için NBA 2K22 Müjdesi Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xbox Game Pass sistemine eklenecek oyunlar için düzen bellidir. Her ayın başında bir liste açıklanır ve ayın ilk yarısında ücretsiz olarak verilecek oyunlar ortaya çıkar. Ayın tam olarak ortasında ise ikinci parti oyunlar açıklanır. Kullanıcılar bu şekilde iki parti halinde yeni ücretsiz oyunlara erişir. Fakat bu ay farklı bir adım daha atıldı. Xbox Game Pass için NBA 2K22 oyunu geldi.

Zamana baktığımızda, bu tarihte sisteme bir oyun eklenmesi çok karşılaştığımız bir durum değil. Tamamen sürpriz bir gelişme oldu diyebiliriz. Tabii ki oyuncular bu karardan memnun kalacaktır orası ayrı bir durum.

Xbox Game Pass için NBA 2K22 Sunuldu

Şu an için servisin Mayıs oyunları belli değil ama Microsoft bu kararla bir sürpriz yapmış oldu. Sisteme üye olan kullanıcıların NBA 2K22 oyununa şu sıralar ulaşabileceğini de belirtmiş olalım.

Kaçırmayın: Ücretsiz Epic Games Oyunları 

Oyunu daha önce oynamamış ve merak edenler için de yüzeysel olarak oyundan da söz edelim. Aslında çok söylenecek bir söz yok. 2K Games tarafından geliştirilen bir basketbol yapımından söz ediyoruz.

Xbox Game Pass için NBA 2K22

Şöyle söyleyebilirim ki FIFA serisi Futbol oyunları için neyse, 2K serisi de basketbol oyunları için o demek.

Basketbol oyunu severler için çok güzel bir fırsat. Zira oyunun satış fiyatı 600 TL civarında. Bu arada Mayıs ayı oyunlarının da hala açıklanmadığını veya sızdırılmadığını da belirtelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler