Pazar, Temmuz 7, 2024

Xbox Game Pass Oyunları Sızdı! Activision Oyunları Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft’un oyun platformu olarak kendisini gösteren Xbox Game Pass için hareketli günler yaşanıyor. Zira Activision satın almasından sonra firma, abonelik servisine Call of Duty oyunlarını eklemeye başladı. Yeni çıkacak olan Black Ops 6 yapımı da bu oyunlar arasında yer alacak. Bir yandan COD oyunlarını beklerken bir yandan da diğer Activision yapımları için haberler gelmeye başladı.

Exputer tarafından ortaya çıkarılan yeni sızıntıya göre çok yakın bir zamanda servise 3 yeni oyun eklenecek. Bu oyunların Activison yapımı olması da sevindirici.

Xbox Game Pass için 3 Yapım Yolda!

Sızıntıya göre eklenecek olan ilk oyun Crash Bandicoot N. Sane Trilogy olacak. Oyunun geleceği daha önce Windows Central tarafından da duyurulmuştu ama bu kez tarih gözüktü. Ağustos ayında yapımın servise ekleneceği konuşuluyor.

Bunun dışında 2 oyunu daha göreceğiz. Bunlardan biri Spyro Reignited Trilogy olacak bir diğeri ise Tony Hawk’s Pro Staker olacak.

Xbox Game Pass

Her iki oyunun da kütüphaneye eklenmesi için ortaya çıkan bir tarih yok ama yine ağırlık olarak Ağustos ayında sunulacağı düşünülüyor. Belki oyunlar çok yüksek bütçeli yapımlar değil ama Activision üzerinden ilerlenmesi güzel bir gelişme. Bu kısımda COD serisini bekliyoruz.

Ağustos ayı için başka sürprizler de bekleyebiliriz. Activision oyunlarının dışında farklı yapımlar da platformdaki yerini alabilir. Zaten Microsoft bu tarafa ciddi bir yatırım yapabileceğini duyurmuştu.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler