Pazar, Eylül 8, 2024

Xbox Game Pass Reklamlı Abonelik Sistemi Üzerinde Çalışıyor

Paylaş

Geniş oyun yelpazesine sahip olan Microsoft Xbox Game Pass için yeni bir abonelik sistemini öne sürebilir. Günümüzün ekonomisi ile artık oyun satın almak oldukça maliyetli bir hale geldi.

- PC Hocası

Vaziyet bu durumda olmasından ötürü oyuncular Xbox Game Pass’in çeşitli oyun yelpazesine yöneldi. Konsol, Bulut ve PC sürümlerine kapılarına açan Xbox Game Pass oyuncuların gözde oyun merkezi oldu diyebiliriz.

Geçtiğimiz günlerde abonelik ücretlerine zam yapan Microsoft’un şimdi ise oyunculara yönelik yeni bir yol haritası oluşturacağı söyleniyor. Daha fazla vaktinizi almadan iddia edilen yeni abonelik sistemini sizlerle inceleyelim.

game Pass 1 - PC Hocası

Xbox Game Pass’e Reklamlı Abonelik Paketi Gelebilir.

Dünya çapında uygulanan zam’dan sonra oyuncular tarafından oldukça fazla tepki alan Microsoft, abonelik paketlerinde oyuncularına çeşitlilik sunmayı ve böylece bütçe dostu bir oyun platformu haline gelmeye çalışıldığı düşünülüyor.

Aile Planı Tekrardan Getirilebilir

Söylentileri derlediğimiz zaman Xbox Game Pass, reklamlı ve yalnızca bulut erişimi sunacağı bir abonelik paketi hazırlayacağı bekleniyor. Beraberinde ki beklentiler ise aile planının tekrardan geleceği yönünde.

BENZER:  Forza Horizon 5, PS5 Konsollara Geliyor! (İddia)

Xbox Game Pass 1 - PC Hocası

Xbox Game Pass reklamlı abonelik paketin nasıl olacağı hakkında maalesef henüz net bir bilgi yok ancak reklamlı abonelik sistemi oyunculara bütçe dostu olacağından şüphemiz yok.

Kafaları karıştıran bir diğer detay ise Game Pass kullanıcılarının bildiği üzere Microsoft, Türkiye için Bulut desteğini kesmişti ve reklamlı abonelik sistemi hangi ülkeleri kapsayacak henüz için belli değil. Şu an için dev şirket tarafından resmi bir açıklama yapılmadı.

İlerleyen zamanlarda oyuncularına yönelik bir paylaşım bekleniyor. Sizlere Xbox Game Pass’in reklamlı abonelik sistemini ve diğer detayları hız kesmeden aktarmaya devam edeceğiz.

silkroadgaminggentr
Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknoloji ve oyun dünyasında ki gelişmeleri yakından takip eden ve yeni bilgiler öğrenmeyi kendisine elzem kılan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler