Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xbox Game Pass’in Kullanıcı Sayısı Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft, Xbox Game Pass‘in kullanıcı sayısını açıkladı. Microsoft‘un popüler oyun servisi olan Xbox Game Pass‘ın kullanıcı sayısını şirket açıkladı. Xbox Game Pass çıktığı gibi oyuncuların gözdesi olan oyun servislerinden biri oldu. Ayrıca her ay sisteme oyun eklenmesiyle ve çoğu büyük çaplı oyunun sistemin içinde bulunması da bu sistemin güzelliklerinden biri oluyor. Bunun yanısıra Microsoft, farklı oyun şirketlerini almasıyla beraber onların oyunlarını da ilk günden Xbox Game Pass‘e getiriyor.

xbox gamepass 2

Örneğin Microsoft, Bethesda’yı almasıyla beraber geçtiğimiz günlerde çıkan ve oyun dünyasında büyük yankı uyandıran Starfield’ı ilk günden itibaren Xbox Game Pass‘e getirmişti. İşte böyle büyük çaplı oyunların ilk günden sisteme gelmesinden dolayı ve sistemde çok oyun olmasından dolayı Xbox Game Pass en çok kullanılan oyun servislerinden biri oluyor. Bu yüzden bu servisi kullanan epey çok insan var. Bundan dolayı Microsoft da geçtiğimiz günlerde bu sistemi kaç kişinin kullandığını açıkladı.

Xbox Game Pass’in Kaç Kullanıcısı Var ?

Microsoft, ünlü oyun servisi olan Xbox Game Pass‘i kaç kullanıcının kullandığını açıkladı. Xbox‘ın küresel marka ve entegre pazarlamadan sorumlu kıdemli direktörü Craig McNary, Xbox Game Pass‘i kaç kişinin kullandığını açıkladı. Ayrıca Craig bu bilgiyi LinkedIn üzerinden verdi. Craig’in söylediğine göre sistem 30 Milyon adet kullanıcıya ulaştı.

xbox gamepass 3

Craig, bu bilgiyi şu sözlerle açıkladı:” Dünyanın 1 numaralı oyun aboneliği hizmeti olan Xbox Game Pass‘i başlattık ve tam dönüşüm hunisi kampanyaları, GTM planlaması, SKU’nun PC, İOS ve Android’e genişletilmesi ve Alienware, EA Play, Spotify ile ortaklıklar aracılığıyla 30 milyondan fazla üyeye ulaştık ve büyüttük. Disney+, konsol büyümesini hızlandıracak ve müşteri yaşam boyu değerinde 1 Milyarın üzerinde değer sunacak” şeklinde bir açıklaması var. Bu açıklama Craig’in, LinkedIn profilindeki iş tanımı bölümünde yer alıyor.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler