Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xbox Live Fiyatlarına Zam Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün erken saatlerde gelen bir haberde, Yazılım ve teknoloji devlerinden Microsoft’un çevrimiçi abonelik hizmeti aboneleri için Xbox Live Gold fiyatının artacağı zaten bildirilmişti. Bu rapordan bu yana Microsoft, Xbox Live Gold aboneliğinin bazı pazarlarda 10 yıl sonra ilk kez bir fiyat artışı göreceğini duyurdu. Bir aylık hizmetin fiyatı tek bir dolar artırılacak, üç aylık fiyat ise beş dolar artacak. Yeni fiyatlar 1 aylık 10,99 dolar, 3 aylık için 29,99 dolar ve 6 aylık plan için 59,99 dolar şeklinde olacak.

Microsoft, hali hazırda mevcut bir üyeliğe sahip olanların herhangi bir ek ücret ödemeyeceğini, ancak sahip oldukları bir üyelik yenilemeye girdiği zaman mevcut fiyattan yenileneceğini söylüyor.

Xbox Game Pass Kasim
Xbox Live Fiyatlarına Zam Geliyor! 2

Şirket, abonelere Xbox Live Gold üyeliklerini video oyun abonelik hizmetiyle birlikte çevrimiçi oynamayı bir arada sunan bir hizmet olan Xbox Game Pass Ultimate’a ücretsiz dönüştürmeyi denemelerini tavsiye ediyor. Kalan tüm Xbox Live Gold, aynı Game Pass Ultimate dönemine dönüştürülecek yani sahip olduğunuz abonelik planları kaybolmayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. İnsanı ilk başta ucuz fiyat ile alıştırıyorlar, sonra alıştığımız için mecbur kalıcağımızı bildikleri için zamı yapıştıyorlar, zam yapıyorlar gene kazançlı kendileri oluyor ve yine müşteri memnuniyeti önemsenmiyor. Tam bir karaktersizlik işi yani, bu kurnazlık filan değil hainlik.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler