Cumartesi, Nisan 20, 2024

Xbox One Sahipleri Cyberpunk 2077 Oyununu Ücretsiz Oynayabilecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xbox Series X’in Cross-Buy sistemi bugün erken saatlerde duyurulduktan sonra CD Project RED, Cyberpunk 2077’nin Xbox Series X sürümünün orijinal Xbox One ve Xbox One X cihaz sahiplerine ücretsiz olacağını belirtti.

Haber ortaya çıktıktan sonra Cyberpunk 2077’nin resmi Twitter hesabı yaptığı bir tweet paylaşımı ile oyunun Xbox One ve Xbox One X cihaz sahiplerine ücretsiz olacağını açıkladı.

CD Project RED ekibinin açıklaması:

“Oyuncular asla aynı oyunu iki kez satın almak veya yükseltmeler için ödeme yapmak zorunda kalmamalıdır. Xbox One sahipleri Cyberpunk 2077 için mevcut olduğunda Xbox Series X yükseltmesini ücretsiz olarak alacaklar.”

Cyberpunk 2077 Xbox Series X’in yeni neslin ilk kullanıcıları için ücretsiz olması, The Witcher 3 ile olduğu gibi Microsoft ve CD Projekt arasındaki pazarlama anlaşmasından kaynaklanıyor olabilir.

Cyberpunk 2077 şu anda büyük bir gecikme yaşıyor ve unvanı orijinal Nisan çıkış tarihinden Eylül ayına kadar zorluyor. Kaynaklar, gecikmenin temel Xbox One ve PlayStation 4 konsollarındaki performans sorunlarından kaynaklandığını iddia ediyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler