Salı, Nisan 16, 2024

Epic Games’te 209 TL değerindeki Assassin’s Creed Syndicate kalıcı olarak ücretsiz

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games yine bir krallık yaptı ve 209 TL değerindeki Assassin’s Creed Syndicate oyununu ücretsiz yaptı. Aslında oyun ücretsiz olalı bir kaç gün oluyor açık konuşalım. Sadece PC Hocası takipçileri de bu fırsattan yararlansınlar diye haberini yapmak istedim.

Daha önce seriyi oynadıysanız, oyunu muhtemelen biliyorsunuzdur. Fakat hiç oynamadıysanız Assassin’s Creed Syndicate serisinden ücretsiz olarak başlayabilirsiniz. Ayrıca Epic Games oyunu size verdikten sonra, kalıcı bir şekilde kütüphanenizde kalabiliyor. Öyle Steam gibi “al 2 gün sonra geri verirsin” mantığı ile iş yapmıyorlar.

Assassin’s Creed Syndicate trailer oynanış videosu

Epic Games üzerinden nasıl alırım?

Çok basit. Önce Epic Games hesabınız yoksa, launcher indirmeniz ve hesap oluşturmanız gerekli. Ardından oluşturduğunuz hesap ile giriş yapın. Sağ üstte bulunan arama kısmına Assassin’s Creed Syndicate yazın ve aratın. Hemen yine sağ alt bölümde “ÜCRETSİZ” bölümünü göreceksiniz.

Ürünü sepetinize ekleyin ve hiç bir ödeme yapmadan kolayca satın alabilirsiniz. Yine herhangi bir sorunuz olursa, yorumlar bölümünden bizlere iletmeyi ihmal etmeyin. Ulaşmak isterseniz buraya tıklayarak Epic Games’e gidebilirsiniz.

epic games assassins creed syndicate 002

epic games assassins creed syndicate

epic games assassins creed syndicate 003

epic games assassins creed syndicate 004

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

15 YORUMLAR

  1. Taner Bey, Assassin’s Creed serisinin imtiyaz sahibi Ubisoft değil mi? Epic Games bunu nasıl ücretsiz verebiliyor? Epic ve Ubi arasında benim bilmediğim bir ortaklık / protokol mü var?

  2. Ben launcher ı indirdim, kütüphane kısmında siyah beyaz görünüyor ama üstüne basınca ubisoft account istiyor. Uplay i de indirdim yine de her hangi bir şey olmuyor. Sayfaya bakınca da sadece var yazıyor oyun sürümlerinde. Herhangi bir indirme görünmüyor.

    • Oyunu sayemizde binlerce kişi indirdi Ata, süresi bittiği için şuanda ücretli. Kimsenin kimseyi kandırdığı yok. Haberi okumazsan, yanlış yorum yazarsın.

  3. İndirdim yükledim, Başlat diyorum çalışmıyor. Sebebi ne olaki. Sistem oyunu kaldırır biliyorum ama Başlamıyor. Steam da yüklü PC çakışma filan mı yapıyor acava. İlk defa oyun indirdin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler