Salı, Nisan 16, 2024

Xiaomi 12S ve 12S Pro’nun Yeni Detayları Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternete yeni düşen bilgilere göre Çin merkezli teknoloji devlerinden Xiaomi, Temmuz ayında 12 Ultra modeline ek olarak iki üst segment akıllı telefon modeli daha tanıtacak. Daha öncesinde Geekbench sonuçları ve uygulamalı görüntüleri çıkan Xiaomi 12S ve Xiaomi 12S Pro modellerinin yeni ayrıntıları ortaya çıktı.

Daha öncesinde internete düşen bilgiler ışığında akıllı telefonların Leica lenslerini kullanacağını öğrenmiştik ve bugün ortaya çıkan bilgilere göre 12S modeli; 8GB RAM/128GB Depolama Alanı, 8GB RAM/256GB Depolama Alanı ve 12GB RAM/512GB Depolama Alanı olmak üzere üç farklı yapılandırma seçeneği ile gelirken gücünü Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setinden alacak.

xiaomi 12s ve 12s pro
Xiaomi 12S ve 12S Pro'nun Yeni Detayları Sızdırıldı! 2

Xiaomi 12S Pro modelinin ise iki farklı yonga seti seçeneği ile geleceği söyleniliyor; modellerden biri Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setini kullanırken bir diğeri MediaTek’in Dimensity 9000 yonga setini kullanıyor olacak. Tabi ki bu yonga seti farklılıklarının pazarlara göre mi yoksa son kullanıcı tercihine göre mi değişiklik göstereceğini henüz bilmiyoruz.

MediaTek yonga setine sahip model 8GB RAM/256GB Depolama Alanı ve 12GB RAM/512GB Depolama Alanı yapılandırmalarına sahip olurken Qualcomm yonga setine sahip model 12 Pro’da olduğu gibi 120W hızlı şarj desteğine sahip olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler