Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xiaomi 13 Tasarımı Resmen Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birkaç gün sonra tanıtılması beklenen Xiaomi 13 akıllı telefon modeli için sır perdeleri bir bir ortadan kalktı. En son yeni akıllı telefon için tasarım detaylarının kesinlik kazandığını gördük. Zira resmi afiş görselleri var ve artık telefonun tasarımını biliyoruz.

Bu yazıda teknik özelliklerden hiç söz etmeyeceğim ve telefonun tasarımı konusunda detaylara bakacağız.

Xiaomi 13 Tasarımı Nasıl Olacak?

Görsellere baktığım zaman, yeni modelde de son dönem modasının devam ettirileceğini anlıyorum. iPhone ile başlayan düz çerçeve modası, Xiaomi 13 modelinde de aynı şekilde devam ettirilmiş olacak.

Xiaomi 13

Metal düz çerçeveler, telefonun tek elle kullanımını da kolaylaştıracak. Köşeli tasarıma uygun bir de arka kapak tasarımı var. Arka kapakta kamera alanının fark edilir derecede dışa doğru çıkış olduğunu göreceğiz.

Xiaomi 13

Tamamen siyah bir yüzeye sahip olacak kamera alanında, 3 ayrı lensle bir de flaş ışığı bölümü yer alacak. Bu kısımda “Leica” logosunun yer alacağının da altını çizmiş olalım.

Kaçırmayın: Yeni Serinin Fiyatları Nasıl Olacak? 

Sızan görsellere göre arka kapakta suni deri benzeri bir de doku olacak. Sade bir renk seçimi yok gibi gözüküyor. Ama bu özel bir model mi yoksa tüm Xiaomi 13 modelleri için aynı arka kapak mı olacak bilemiyorum.

Xiaomi 13

Son olarak ekran kısmına geçtiğimiz zaman, ekran üzerinde tek bir kameranın yer alacağı delikli tasarımın kullanılacağını görüyoruz. Ön kamera tasarımında çok büyük bir fark yok zira daha önce de bu tasarımı kullandılar.

Xiaomi 13

Artık bir soru işaretinin kalmadığı Xiaomi 13 için tanıtımı bekliyoruz. Ertelenen tanıtım kısa süre sonra yapılacaktır. Tanıtımdan sonra ek bilgiler için bir kez daha değerlendirme yaparız. Tabii ki bir de Pro modelinin durumu var.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler