Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xiaomi 13 Ultra Sonunda Yüzünü Gösterdi! İşte Görseller

Paylaş

silkroad gaminggentr

Android için yeni kral gözüyle bakılan Xiaomi 13 Ultra modelinin üzerindeki sis perdesi kalktı. OnLeaks, telefonun tasarımını net olarak ortaya koyan yeni görselleri yayınlandı. Bu sızıntı, amiral gemilerinin de amiral gemisi akıllı telefon için gerçekleşen en büyük sızıntı diyebiliriz.

Telefonun tasarımını net olarak görmemizi sağlayan sızıntı aynı zamanda tanıtım tarihinin yakın olduğunu da ortaya koyuyor. Peki nasıl bir tasarımdan söz ediyoruz?

Xiaomi 13 Ultra Tasarımı Nasıl Olacak?

Görsellere baktığımız zaman yeni modelin ön kısımda kavisli bir ekran ile geleceğini görüyoruz. Özellikle yan kısımların kavisleri bir hayli dikkat çekecek. Bunun dışında köşelerden de kavisli bir yapı söz konusu olacak.

Hem yanlardan hem de köşelerden kavisli olan telefon çerçeve kısmına geldiğimiz zaman ise iPhone modellerinde gördüğümüz gibi düz çerçeveler sunacak. Üstler ve yanlar tamamen düz çerçevelerden oluşacak.

Xiaomi 13 Ultra

Cam ve metal malzeme ile karşımıza çıkacak kasanın genel anlamda bir hayli şık gözüktüğünü de söylemek lazım.

Gelelim kamera bölümüne. Xiaomi 13 Ultra için gerçekleşen sızıntı, kamera tasarımını da net olarak ortaya çıkardı. Beklenen kamera tasarımı bir kez daha doğrulanmış oldu desek yeridir.

Xiaomi 13 Ultra

Bu son görsellere göre modelin kamera alanı dışa doğru bir hayli çıkık olacak. Bir önceki modelden kamera açısından biraz daha farklı bir akıllı telefon geldiğini söyleyebiliriz. Arka kısımda 4 kameranın kullanılacağı dairesel kamera alanının biraz daha büyümüş olması, sensörlerin de değişebileceği ihtimalini ortaya çıkarıyor.

163.18 mm X 74.64 mm X 9.57 mm ölçülerine sahip olacağı da iddia edilen Xiaomi 13 Ultra için son gelişmeler bunlar. Telefonun teknik özellikleri için beklentileri de aşağı listeliyorum.

Xiaomi 13 Ultra

Teknik Özellikler için Beklentiler

  • Ekran: 2K E6 AMOLED LTPO 4.0 6.74 inç ekran, 1 Hz ile 120 Hz arası değişim.
  • İşlemci: Snapdragon 8 Gen 2
  • Kamera: 50 MP IMX989 + 50 MP IMX858 + 50 MP IMX858 + 50 MP IMX858  Leica desteği
  • Pil: 4.900 mAh kapasite ve 90W’a kadar hızlı şarj desteği
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler