Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xiaomi 14 İddiası Gündem Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi, amiral gemisi serisi için en son Xiaomi 12 ailesini tanıttı. Şimdi beklentimiz Xiaomi 13 modellerinin tanıtıma çıkması yönünde. Fakat son gelen iddialar ve yaşanan gelişmeler gösteriyor ki marka bu konuda sürpriz yapma peşinde.

Weibo üzerinden ortaya çıkan görsellere göre, marka sürpriz bir şekilde serinin sırasını değiştirecek.

Xiaomi 14 Akıllı Telefonları mı Geliyor?

Weibo üzerinden paylaşılan görsellerde yeni serinin kutusunun “Xiaomi 14” olarak hazırlandığı görülüyor. Henüz 13 modellerini görmeden 14 serisinin kutusunun sızmış olması, acaba seri mi atlatılacak sorularını gündeme getirdi.

Şöyle bir durum var ki kutu görselleriyle beraber sızdırılan özellikler de Xiaomi 13 serisi için beklediğimiz özellikler.

2211133C model numarasında olacağı gözüken akıllı telefonda, yeni tanıtılan Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 12 GB RAM ve MIUI 14 arayüzünün kullanılacağı gözüküyor.

Xiaomi 14 

Burada kafa karışıklığına neden olan ise 13 serisinin neden atlandığı. Aslında birçoğunuz bu sorunun cevabını da biliyor.  “13” sayısı birçok ülkede ve kültürde uğursuz olarak bilinmekte.

Bazı hava yolu şirketlerinde 13 numaralı koltuklar bile kullanılmıyor. Kutu görsellerini gördükten sonra direkt aklımıza gelen bu inanış oldu. Acaba bu batıl inanış yüzünden Xiaomi 13 serisi yerine Xiaomi 14 serisi mi gelecek? Sorunun cevabını yakında alacağız çünkü tanıtımın çok yakında yapılmasını bekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler