Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xiaomi 13 Pro En Net Haliyle Görüntülendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi serisinin bu ay tanıtılmasını bekliyoruz. Yaz sonundan beridir de yeni akıllı telefonlar için sızıntılar devam ediyor. En son Xiaomi 13 Pro modeli için bazı önemli render görüntüleri sızdırıldı.

OnLeaks tarafından sızdırılan görsellerin önemi büyük çünkü yeni akıllı telefonun tasarımını da ortaya koymuş oldu.

Beklentileri biraz daha değiştiren bir tasarım yapısının olduğunu gördüğümüz akıllı telefon, tam anlamıyla amiral gemisi sınıfına hitap edecek gibi duruyor.

Xiaomi 13 Pro, Kare Şeklinde Kamera Modülüyle Gelecek

Telefonun sadece ön kısmını değerlendirecek olursak, yanlardan kavisli olan bir ekran göreceğiz. Bu yapı yeni akıllı telefonu tamamen çerçevesiz modellerden biri olarak gösterecek.

Ayrıca ön kısımda ekran üzerine gömülü olarak gelen bir de kamera alanı göreceğiz. Ekran üzerinde kameranın diğer birçok akıllı telefon modelinde de kullanıldığını biliyoruz.

Xiaomi 13 Pro

Arka kısma geçtiğimiz zaman ise yeni bir kamera alanı ile karşı karşıya olacağız. Bu kısımda kare şeklinde kamera alanı içerisinde 3 kamera ve bir de flaş ışığının yerleştirileceği anlaşılıyor.

Leica imzasını da gördüğümüz kamera alanı, bir hayli geniş. Bu tasarım yapısıyla beraber telefonun ölçülerinin ise 163 mm X 74.6 mm ve 8.88 mm olacağı da sızdırılmış durumda.

Xiaomi 13 Pro 3 Xiaomi 13 Pro

Ölçülere baktığımız zaman eski seriye çok yakın ölçülerine sahip bir akıllı telefonun geleceğini fakat bir tık daha kalın olacağını anlıyoruz. Xiaomi 13 Pro tanıtımıyla bu tasarım sızıntıları ne kadar doğru göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler