Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xiaomi 14 Pro için Yeni Görsel Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi 13 Ultra ailesinin duyurusunun hemen ardından Xiaomi, yeni nesil akıllı telefonları için de hazırlıklarına başladı. Markanın bir sonraki akıllı telefon modeli ise Xiaomi 14 Pro serisi olarak karşımıza çıkacak.

Tamamen amiral gemisi bir akıllı telefon olacağını düşündüğümüz model için şimdiden paylaşımlar da gelmeye başladı. En son yeni akıllı telefonun tasarımını gösteren görüntüler yayınlandı. Bu görsellere göre söz konusu seri, Mi 11 Ultra ile benzer bir tasarım çizgisi ortaya koyacak.

Xiaomi 14 Pro, İddiayı Başta Bir Seviyeye Taşıyabilir

Yeni akıllı telefon için ortaya çıkan görselde, telefonun arka kısmında geniş bir kamera alanı olduğunu görüyoruz. Uçtan uca kamera alanı olacak. Zaten başta da belirttiğimiz gibi bu tasarım yapısı, Mi 11 Ultra akıllı telefonlarında da gördüğümüz tasarım yapısı.

Kamera alanında yine tıpkı Mi 11 Ultra modelinde olduğu gibi 1.1 inçlik bir selfie ekranı bulunacağını da belirtelim. Tabii ki ekran aynı zamanda işlevsel bir ekran olacak. Çeşitli bildirimleri gösterme, anlık saat bilgisini ortaya koyma gibi artılarla karşı karşıya kalacağız.

Xiaomi 14 Pro

Telefonun teknik özellikleri kısmında ise çok fazla bir bilginin ortaya çıkmadığını belirtelim. Beklenti çok güçlü bir amiral gemisi modelin geleceği yönünde. Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisini kullanan ilk cihazlardan da biri olacağı düşünülüyor. Fakat dediğimiz gibi henüz teknik özellikler konusunda çok büyük sızıntılar yok.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler