Cumartesi, Nisan 27, 2024

Xiaomi 14 Ultra Türkiye Fiyatı Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi, geçtiğimiz günlerde düzenlediği lansmanda bir sürpriz yapmış ve yeni akıllı telefon modelleri için Türkiye fiyatlarını açıklamıştı. Xiaomi 14 serisi için açıklanan Türkiye fiyatları bir yana Xiaomi 14 Ultra modelinin de ülkemizde satışa sunulacağı duyurulmuştu. Sürpriz karar sonrasında telefonun fiyatının ne zaman açıklanacağını bekliyorduk. Beklediğimiz haber geldi.

Xiaomi 14 Ultra Türkiye Fiyat Nasıl?

Doğrudan markanın sitesi üzerinden yapılan duyuruyla beraber ön siparişlerin başladığını da belirtelim. Telefonun fiyatına gelecek olursak, şu an tek versiyon satışta ve bu modelin fiyatı da 74.999 TL olarak belirlenmiş.

16 GB RAM ve 512 GB depolama alanının bulunduğu tek versiyonda siyah ve beyaz renk seçeneklerini tercih etmek mümkün.

Xiaomi 14 Ultra

Telefonlar 28 Mart itibariyle ön siparişe açılmış oldu ancak teslimatlar için biraz daha beklemek gerekecek. Zira yeni modellerin teslimatları 4 Nisan tarihinde başlayacak. Ön siparişe özel olarak telefonun 400 TL indirim kuponuyla sunulduğunu eklemiş olalım.

iPhone serisi ile rekabet edecek bir fiyatlandırma sunduğunu gördüğümüz akıllı telefon ne kadar tercih edilebilir olacak göreceğiz. Şimdilik merak edenler için telefonun özelliklerini de hemen aşağı ekleyelim.

Xiaomi 14 Ultra

Telefonun Tüm Özellikleri

  • Ekran: 6,73 inç QHD+ OLED, 3000 nit, 120 Hz ekran
  • İşlemci: Snapdragon 8 Gen 3
  • RAM: 16 GB LPDDR5X
  • Depolama Alanı: 512 GB
  • Kamera: 50 MP Sony IMX858 periskop + 50 MP Sony LYT-900 ana sensör, 50 MP Sony IMX858 ultra geniş açı + 50 MP Sony IMX858 telefoto
  • Pil: 5300 mAh + 90W hızlı şarj
  • İşletim Sistemi: Android 14
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler