Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xiaomi 14 ve 14 Pro Tasarım Detaylarını Gösteren Yeni Görseller Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefon dünyasında bir başka dönüm noktası olması beklenen Xiaomi 14 ve 14 Pro modelleri için detaylar yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Önce modeller için yeni işletim sistemi açıklandı. Sonrasında ekran özellikleri için bilgiler geldi. Şimdi ise her iki akıllı telefonun da tasarımını gösteren bir poster yayınlandı.

Aslında yayınlanan posterde iki akıllı telefonun da çok net bir şekilde görüntülenmediğini görüyoruz. Zira Ziaomi telefonları gölgeli bir şekilde yayınlamış durumda. Fakat görseli biraz aydınlattığınız zaman durum değişiyor ve yeni akıllı telefonların tasarımı da gün yüzüne çıkıyor.

Xiaomi 14 ve 14 Pro Tasarımı Nasıl Olacak?

Yeni akıllı telefonlar için yayınlanan bu görselden yola çıkacak olursak, telefonun tasarımı iPhone serisine benzeyecek. Düz çerçeveler, arka kısımda yer alan dışa doğru çıkık geniş kamera alanı gibi ekstra özellikler, serinin tasarımını belirleyen unsurlar olacak.

Fotoğraflardan gördüğümüz telefonun arka kamera setinde 3 kameranın bulunacağı. Zaten daha önce gelen görsellerde de 3 kamera kullanılacağı ve bir de LED ışığa yer verileceği gözükmüştü.

Xiaomi 14 ve 14 Pro

Doğrulanan bilgilere göre ana kamera kısmında Leica imzalı olan Vario-Summilux yer alacak. 23 mm ana lens, f/1.6 ile f/2.2 arasında değişken diyafram açıklığıyla karşımıza çıkacak. Ek olarak ikinci kamera kısmında 3.2x optik zoom desteği sunan 75mm telefoto lens ve 14 mm ultra geniş açılı kamera göreceğiz.

Snapdragon 8 Gen3 yonga setinin sunulacağı akıllı telefon bu özellikler değerlendirildiği zaman her açıdan iddialı bir seri olacak gibi. Yarın yapılacak tanıtım sonrasında telefon hakkında daha fazla bilgi vereceğiz. Xiaomi 14 ve 14 Pro olmak üzere iki ayrı model de satışa çıkacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler