Perşembe, Mayıs 2, 2024

Xiaomi, 20.000mAh Kapasiteye Sahip Hızlı Şarj Destekli Yeni Powerbank Modelini Duyurdu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, 20.000mAh kapasiteye sahip ve hızlı şarj destekli yeni powerbank modeli Mi Powerbank 3 Pro‘yu tanıttı. Oldukça başarılı Powerbank modelleri üreten Xiaomi, yeni modeli ile dikkatlari üzerine çekmeyi hedefliyor.

Yeni Mi Powerbank 3 Pro üzerinde iki adet USB Type-A, bir adet de USB Type-C girişini barındırıyor. 20.000mah kapasiteye sahip olması ve üzerindeki USB portları sayesinde powerbank aynı anda iki adet cihazı rahatlıkla şarj edebiliyor.

Başlıksız 1 3

USB Type-C çıkışından 45W(15V/3A) güç çıkışı sağlayan powerbank ile dizüstü bilgisayarları şarj etmek mümkün olacak. Mat görünümlü bir plastik materyalden imal edilen bir gövdeye sahip Mi Powerbank 3 Pro, Xiaomi’nin önceki 20.000mAh kapasiteye sahip modellerine benzer şekilde dört adet LED şarj göstergesine sahip. 

Mi Powerbank 3 Pro, standart 10W’lık bir şarj cihazı sayesinde 11 saatte, 18W’luk şarj cihazı ile 6.5 saatte rahatlıkla şarj olabiliyor. Ancak bu süre 45W’lık hızlı şarj cihazı sayesinde 4.5 saatte düşüyor.

Xiaomi 20000mAh Mi Power Bank 3

Sadece siyah renk seçeneği ile çıkacak olan Mi Powerbank 3 Pro 11 Ocak’tan itibaren resmi sitesi üzerinden Çin’de satışa sunulacak. 29 dolar fiyat etiketiyle piyasaya çıkacak olan powerbank modelinin globale ne zaman geleceği ise şimdilik belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler