Salı, Mart 19, 2024

Xiaomi Black Shark 2 Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Black Shark ailesinin yeni üyesini bugün düzenlediği lansman ile beraber tanıttı.

Xiaomi Black Shark 2 Teknik Özellikleri

Xiaomi’nin yeni oyuncu telefonu Xiaomi Black Shark 2, 6.39 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekran ile beraber geliyor. Gücünü Qualcomm’un en son yonga seti olan Snapdragon 855 ile gelen cihazın grafik ünitesi kısmında ise Adreno 640 bulunuyor. 6GB RAM / 128GB depolama, 8GB RAM / 128GB dahili depolama, 8GB RAM / 256GB depolama ve 12GB RAM ile 256GB dahili depolama alanı olmak üzere 4 farklı seçenek ile beraber kullanıcıların beğenisine sunulacak olan akıllı telefon güçlü donanımları ile beraber oldukça iyi bir performans sunacak gibi duruyor.

Xiaomi ürün direktörü Wang Teng Thomas’ın geçtiğimiz aylarda Webio üzerinden yaptığı bir yayın ile akıllı telefonun Liquid Cool 3.0 adı verilen yeni bir soğutma teknolojisi ile beraber geleceğini dile getirmişti. Black Shark 2’de kullanılan bu teknoloji sayesinde cihaz, oldukça serin bir şekilde çalışmaya devam ediyor ve tabi ki bu soğutma performansın oldukça iyi olmasını sağlıyor.

Kamera kısmına bakıldığında arka tarafında 12 megapiksel çözünürlüğünde f/1.7 diyafram açıklığına sahip ana kamera ile 12 megapiksel çözünürlüğünde f/2.2 diyafram aralığına sahip çift kamera kurulumu olduğu görülen Black Shark 2, ön tarafında ise 20 megapiksel çözünürlüğünde bir adet selfie kamerasını barındırıyor. Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkan cihaza, QuickCharge 4.0 destekli 4.000mAh kapasiteli bir batarya eşlik ediyor.

gsmarena 006

Gölge siyahı, donuk gümüş rengi olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile beraber satışa sunulan akıllı telefonun önümüzdeki günlerde global pazara gelmesi bekleniyor. 4 farklı model olarak piyasaya sürülecek olan cihazın fiyatlandırması ise aşağıdaki gibi olacak;

6GB RAM / 128GB dahili depolama alanı : 476 dolar

8GB RAM / 128GB dahili depolama alanı : 521 dolar

8GB RAM / 256GB dahili depolama alanı : 565 dolar

12GB RAM / 256GB dahili depolama alanı : 625 dolar

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler