Cumartesi, Nisan 20, 2024

Xiaomi Redmi 7 Düzenlenen Lansman İle Beraber Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin bir alt markası olan Redmi, Redmi Note 7 ve Redmi Note 7 Pro modelinden sonra Redmi 7 adını verdiği giriş seviyesindeki yeni akıllı telefonunu bugün Çin’de düzenlenen lansman ile beraber tanıttı.

Xiaomi Redmi 7 Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Redmi’nin yeni akıllı telefonu Redmi 7, 1520 x 720 piksel çözünürlük sunan 6.26 inç büyüklüğünde bir ekran ile beraber geliyor. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 632 yongasından alan cihaza, 2GB RAM / 16GB depolama, 3GB RAM / 32GB depolama alanı ve 4GB RAM ile 64GB dahili depolama alanı eşlik ediyor.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 12 megapiksel ve 2MP çözünürlüğünde çift kamera kurulumu ile gelen akıllı telefon ön tarafında 8 megapiksel çözünürlüğünde bir adet selfie kamerasını barındırıyor. Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkan Redmi 7, 4.000mAh kapasiteli bir bataryadan güç alacak. 

Xiaomi Redmi Note 7 Özellikleri

Siyah, kırmızı ve mavi olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip olan akıllı telefonun fiyat etiketine bakıldığında ise 2GB RAM / 16GB depolama alanına sahip versiyon 104 dolar, 3GB RAM / 32GB depolama alanına sahip versiyon 119 dolar, 4GB RAM ile 64GB dahili depolama alanına sahip versiyonun ise şirket tarafından 149 dolar olarak belirlendiği görülüyor.

İlk olarak Çin pazarında boy gösterecek olan Xiaomi Redmi 7’nin önümüzdeki günlerde dünya genelinde de satışa sunulması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler