Perşembe, Mart 28, 2024

Xiaomi Redmi 7, Geekbench Testinde Görüldü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefonu üreticisi Xiaomi’nin bir alt markası olan Redmi, yarın Çin’de düzenleyeceği lansman ile beraber Redmi 7 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Bugün ise akıllı telefon lansmana bir gün kala Geekbench testinde ortaya çıktı.

Xiaomi Redmi 7 Teknik Özellikleri

Xiaomi’nin yeni akıllı telefonu Redmi 7, 6.26 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlük sunan su damlası adı verilen bir çentik ile beraber gelecek. Gücünü şu anlık hangi yonga setinden alacağı bilinmeyen telefon, 2GB RAM / 16GB dahili depolama, 3GB RAM / 32GB depolama ve 4GB RAM ile 64GB dahili depolama alanına sahip üç farklı model olarak karşımıza çıkacak.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 12MP + 5MP çözünürlüğünde çift kamera kurulumuna sahip olacak Redmi 7, ön tarafında ise 8MP çözünürlüğünde bir adet selfie kamerasını barındıracak. Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak cihaz, 3.900mAh kapasiteli bir bataryadan güç alacak.

Geekbench testine bakıldığında ise Xiaomi Redmi 7 modelinin tekli çekirdek performans testinde 1219 puan almayı başardığı görülürken, çoklu çekirdek testinde 4197 puan almayı başardığı görülüyor.

90983d4e8f320bc9d0725a990b0938ffcab02c5c

Siyah, kırmızı, mavi, pembe, beyaz, yeşil, turuncu ve gri olmak üzere 8 farklı renk seçeneği ile beraber satışa sunulacak olan akıllı telefon yarın tanıtılacak ve önümüzdeki günlerde de büyük ihtimalle global pazarda da yer alacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler