Perşembe, Nisan 25, 2024

Xiaomi Black Shark 2’nin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin piyasaya süreceği oyunculara yönelik akıllı telefonunun dün Geekbench testi ortaya çıkmıştı. Bugün ise ortaya bir poster çıktı ve bu poster sayesinde çıkış tarihini öğrenmiş olduk.

18 Mart’ta Çin’de Tanıtılacak

Xiaomi’nin oyunculara yönelik piyasaya sürdüğü Blackshark ailesine yakında yeni bir üye katılıyor. Bugün Çin’in önemli sosyal paylaşım sitesi olan Weibo’da yapılan bir paylaşımda Black Shark 2’nin çıkış tarihine dair bir poster paylaşıldı. Bu poster sayesinde akıllı telefonun 18 Mart tarihinde düzenlenecek olan lansmanla tanıtılacağı anlaşıldı.

Xiaomi ürün direktörü Wang Teng Thomas, geçen ay Webio üzerinden yaptığı yayında yeni bir Blackshark telefonun geleceğini doğrulamış ve Luqiud Cool 3.0 adı verilen yeni bir soğutmaya sahip olacağını dile getirmişti.

Gücünü Qualcomm’un en yeni yonga seti olan 855’ten alacak olan akıllı telefona 8GB RAM – 128GB dahili depolama alanı ve 12GB RAM – 256GB olmak üzere iki farklı seçenek eşlik edecek. 

Geekbench skoruna bakıldığında tekli çekirdek performansında 3516 puan almayı başardığı görülürken çoklu çekirdek performansında ise 11413 puan alarak iyi bir skor elde eden Xiaomi Black Shark 2’nin nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağı ise henüz belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler