Cumartesi, Ekim 19, 2024

Xiaomi Buds 4 Özellikleri ve Satış Fiyatı

Resmen bir ürün çıkarması yapan Xiaomi, yeni akıllı telefonlarının hemen sonrasında ek ürünlerini duyurmaya başladı. Bunlardan birisi de Xiaomi Buds 4 kablosuz kulaklık modeli oldu.

Sevilen Buds serisinin yeni nesli olarak görebileceğimiz kulaklık, tasarım konusunda da hoş bir revizeden geçmiş gibi gözüküyor. Hem kutusu hem de kulaklık başları yenilenen serinin detaylarına bakalım.

Xiaomi Buds 4 Tasarımı ve Özellikleri

Kulaklığa baktığınız zaman, AirPods’un yeni nesillerinden etkilenmiş bir görüntü karşınıza çıkıyor. Bir kere kulaklık başlarında elips bir tasarıma geçilmiş. Ayrıca silikon uçlara da veda edildiğini net olarak görüyoruz.

Biraz daha kısa bir kuyruk bölümüne de sahip olan kulaklık, kulağı rahatsız etmeyecek ama kolay kolay da düşmeyecek bir yapıda.

Xiaomi Buds 4

Kutu tasarımına geçtiğimizde de yine yuvarlak hatların başı çektiği bir model görüyoruz. Eski serilere göre daha zarif duran kutunun üzerinde bir durum ışığı yer alıyor ve dikey konumda tasarlanmış bir kutu görüyorsunuz.

Yeni kablosuz kulaklık Xiaomi Buds 4 için teknik özelliklere geçtiğimiz zaman, üst segmente yakın bir modelle karşı karşıya olduğumuzu anlıyoruz. Zira kulaklık yüksek çözünürlüklü ses codec bileşeni LHDC 5.0 desteğiyle beraber geliyor. HiFi ses sunan kulaklıklar, grafen çitf manyetik 11 mm dinamik sürücülere sahip.

BENZER:   Xiaomi Smart Band 9 Özellikleri Ortaya Çıktı

Xiaomi Buds 4

Ek olarak uzamsal ses artısı gibi artılardan da söz edebiliyoruz. Tam bir kulak içi kulaklık modeli olmasa da serinin aktif gürültü engelleme özelliği olduğunu da ekleyelim.

Yapay zeka destekli aktif gürültü engelleme modu, istenildiği durumda kapatılabiliyor. Bu biraz kullanıcıların kararına bırakılmış özelliklerden biri diyebiliriz.

Yeni kablosuz kulaklık modelinin tüm bu özellikleriyle beraber pil süresi ise standart 6 saat olarak açıklandı. Kutu ile beraber pil dayanma süresi 30 saate kadar çıkabiliyor.

Xiaomi Buds 4

Tabii ki aktif gürültü engelleme özelliğinin kullanıma bağlı, bu süre değişiklik gösterebiliyor. Pil konusunda ek bir avantaj ise hızlı şarj ediliyor olması. Sadece 10 dakikalık şarj ile kulaklığı 2,5-3 saate varan kullanıma hazır hale getirebiliyorsunuz.

Dikkat çeken özellikleriyle Pro serisine bir alternatif olacak olan modelin fiyatının 100 dolar olduğunu da ekleyelim. Ne zaman ülkemize geleceğini bilemiyoruz.

Ek Detaylar 

  • IP54 sertifikası
  • 3 mikrofon ve yapay zeka ile çağrı gürültüsü azaltma
silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler