Salı, Ekim 22, 2024

Xiaomi Civi 2 için Kamera Özellikleri de Ortaya Çıktı

Xiaomi, yeni akıllı telefonu Civi 2 modeli için peşi sıra paylaşımlar yapmaya başladı. Geçtiğimiz gün telefonun pil kapasitesini ortaya çıkan bir paylaşım gelmişti. Şimdi Xiaomi Civi 2 modeli için kamera özelliklerini gösteren bir paylaşım geldi.

Telefonun hem ön kısmında hem de arka kısmında Android modellerinde merakla beklediğimiz değişimleri göreceğiz gibi duruyor.

Xiaomi Civi 2, Ada Çentik Sistemine Benzer bir Sistem Sunabilir

İlk dikkat çeken tabii ki ön kameralar oldu. iPhone 14 Pro modelinde kullanılan Dynamic Island adı verilen yeni kamera alanına benzer bir kamera alanı işaret ediliyor.

Çentiğin bu şekilde özelleştirilmesi, Android cephesi için de ilk olmuş olacak. Tabii ki henüz resmi olarak çentik alanının iPhone modellerinde olduğu gibi dinamik olup olmayacağı onaylanmadı. Onu tanıtımda göreceğiz.

BENZER:  HyperOS Küresel Güncellemesini Alacak Cihazlar Paylaşıldı

Bunun dışında ön kamera iki ayrı kamera kullanıldığını göreceğiz. Her iki kamera için de 32 MP’lik sensörleri göreceğiz. Detaylı teknik özellikler şu an için belli değil ama önde 32 MP değerinde çift kamera olması da beklentileri arttırıyor.

Xiaomi Civi 2

Şimdi gelelim arka kamera kısmına. Burada büyük sensörler kullanılacağını biliyorduk. İki sensör ana kamera alanı içerisinde, bir sensör ise dışarıda kullanılacak şekilde hazırlanmıştı. Son görseller de tasarımı doğruluyor.

Xiaomi Civi 2

Baktığımız zaman ana kamera olarak Sony IMX766 sensörün kullanılacağı gözüküyor. F/1.8 diyafram açıklığında olan kamera, amiral gemilerinde de sık sık karşılaştığımız kameralardan.

27 Eylül tarihinde tanıtılacak olan Xiaomi Civi 2 modelinin Leica imzasının taşıyıp taşımayacağı ise net değil.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler