Cumartesi, Nisan 20, 2024

Xiaomi Katlanabilir Telefonunu Video İle Gözler Önüne Sürdü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi yeni çalıştığı ve belliki tamamladığı katlanabilir telefonunu ilk kez tüm dünyaya canlı canlı gösterdi.

Dünya’nın en çok satan telefon firmalarından birisi olan Xiaomi her zaman yeniliklere açık bir firma olmuştu. Farklı teknolojilerle karşımıza çıkan Xiaomi bu seferde katlanabilir telefon modeline el attı ve çalışmalarını tamamladı.

Xiaomi bugün bir video hazırladı ve paylaştı. Videonun başrolünde firma tarafından yeni geliştirilen katlanabilir telefon vardı. Telefonu tanıtmak ve göstermek amacı ile çekilen videoda Xiaomi’nin patronu Lin Bin gösteriliyordu.

Katlanabilir telefonu elinde tutan Lin Bin telefonu katlıyor, eviriyor, çeviriyor. 3:2 formatında bir ekrana sahip olan telefon tamamıyla açık haldeyken hemen hemen kare gibi duruyor. Tabi böyle bir ekran tek elde kullanılamayacağı için telefon katlanabiliyor. Sağ ve sol kısımlarından katladığınızda alışılagelmiş bir telefon halini alan cihaz farklı alanlarda işe yarayacak gibi duruyor.

Şirket yeni ürettiği bu katlanabilir telefonun adını Mix Flex ya da Dual Flex olarak koymayı düşünüyor. Bakalım cihazın ismi ve özellikleri nasıl olacak?

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler