Cuma, Mart 29, 2024

Honor View 20’nin Global Lansmanı Gerçekleştirildi

Paylaş

silkroad gaminggentr

 Huawei’nin bir alt markası olan Honor, geçtiğimiz hafta Çin pazarında amiral gemisi akıllı telefonu olan V20 modelini piyasaya sürmüştü. Bugün Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlendiği lansman ile beraber Honor global pazara yeni akıllı telefonunu 549 Euro başlangıç fiyatıyla satışa sunuldu. 48MP çözünürlüğe sahip arka kamerası ile telefon oldukça iddialı duruyor.

Honor View 20 Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Honor View 20’nin teknik özelliklerine bakıldığında 2310×1080 piksel çözünürlükte 6,4 inç Full HD bir ekran ile beraber geldiği görülüyor. Akıllı telefon kalbinde Huawei’nin en iyi yonga setlerinden biri olan Kirin 980’i bulunduruyor. %91.82 ekran gövde oranı sunan telefon 382ppi piksel yoğunluğuna sahip.

Metal ve cam kombinasyonu ile üretilmiş olan akıllı telefon arka tarafında üzerine ışık yansıdığında V şeklinin gözüktüğü tasarımı ile premium bir his uyandırıyor. Telefonun bir diğer dikkat çeken detayı ise ön tarafında bulunana 4,5 mm çapındaki delikli ekran bu delikli ekran sayesinde cihaz daha ince çerçevelere sahip olmayı başarmış.

honor view 10 hands on 06

Daha iyi bir fotoğraf deneyimi sunmak için Honor View 20, Sony IMX586 48MP çözünlüğe sahip arka kameraya ve ön tarafta ise f/ 2.0 diyafram aralığına sahip 25MP çözünürlükte yapay zeka destekli kameraya sahip. 

Bağlantılara gelince akıllı telefon çift bantlı GPS teknolojisi ile donatılmış olarak geliyor. Ayrıca LTE’yi bir araya getiren Lint Turbo teknolojisine sahip.Akıllı telefonun diğer özelliklerine bakıldığında ise Dual 4G VoLTE, Wİ-Fİ 802.11ac, Bluetooth 5.0, NFC ve USB Type-C girişi gibi özellikler sunduğu görülüyor.

4000mAh kapasiteli bir batarya ve 4 farklı renk seçeneği ile gelecek olan Honor View 20 iki farklı alternatif ile satışa çıktı. 6GB RAM ve 128GB depolamaya sahip versiyonu 549 Euro’dan, 8GB RAM ve 256GB depolamaya sahip modeli ise 649 Euro fiyat etiketiyle kullanıcıların beğenisine sunuldu. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler