Cuma, Nisan 26, 2024

Moto G7 Play’e Ait Geekbench Testi Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şubat ayında İspanya’nın Barcelona şehrinde düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi ile tanıtılmasını beklediğimiz Moto G7 Play’in, Geekbench skoru gün yüzüne çıktı.

Ortaya çıkan bilgiler ile akıllı telefonun Qualcomm’un yonga seti olan Snapdragon 625’e sahip olacağı anlaşıldı.

Moto G7 Play Geekbench Skoru

Amerika merkezli teknoloji şirketi olan Motorola’nın önümüzdeki ay tanıtmasını beklediğimiz G7 ailesinin bir üyesi olan Moto G7 Play, Qualcomm’um 3 yıl önce piyasaya sürdüğü yonga seti olan Snapdragon 625’den gücünü alacak.

Test sonuçlarına bakıldığında ise akıllı telefonun tek çekirdek performansında 1173 puan, çoklu çekirdek performansında ise 4090 puan aldığı görülüyor.

motog7

Geçen senenin sonlarına doğru FCC’de ortaya çıkan bilgilerde telefonun Qualcomm Snapdragon 632 yonga setininden gücünü alacağı görülmüştü. Snapdragon 625 kullanılması ile telefonu bekleyen kullanıcıların üzüleceği anlamına geliyor.

Geekbench skorunda ortaya çıkan raporla beraber iki önemli detay daha öğrenilmiş oldu. Bunlardan biri telefonun RAM kapasitesinin 2 GB olacağı bir diğerinin ise kutudan Android 9 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak olması.

3000 mAh kapasiteli bir bataryaya, parmak izi tarayıcısına ve çentikli bir ekran tasarımına sahip olacak telefonun üç farklı renk seçeneği ile önümüzdeki ay Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılmasını bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler