Perşembe, Nisan 25, 2024

Razer, Razer Phone 2 İçin Kablosuz Şarj Standını Piyasaya Sürdü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyuncu ekipmanları üretmesiyle tanıdığımız Razer, piyasaya sürmüş olduğu akıllı telefonu Razer Phone 2 için kablosuz şarj standını kullanıcıların beğenisine sundu.

Qi standartını destekleyen bu yeni şarj standı kablosuz şarj olabilme yeteneğine sahip tüm akıllı telefonlar ile kullanılabilecek ancak en iyi performansı Razer Phone 2 ile verecek.

99 Dolar Fiyat Etiketi Bulunuyor

Samsung Galaxy ailesini, iPhone 8 ve üst modellerini ve birçok akıllı telefonu rahatlıkla şarj edebilen standın 99 dolar fiyat etiketi bulunuyor.

Alt tarafında özelleştirilebilir Chroma RGB aydınlatmasına sahip olan standın 16,8 milyon renk seçeneği bulunuyor. Şuanlık, iPhone cihazları tarafından kontrol edilebilen yazılım ileri ki zamanlarda tüm Android cihazlar ile rahatlıkla kontrol edilebilecek.

razer wireless charger 2 review 12 700x467 c

Standın şarj performansına bakıldığında ise hiç tatmin edici olmadığı görülüyor. 4000mAh kapasiteli bir bataryası bulunan Razer Phone 2, tam olarak 3 saat gibi bir sürede şarj oluyor.

Oldukça yavaş şarj eden bu standın diğer akıllı telefonlar için iyi bir performans sunmayacağı anlaşılıyor. Kablosuz şarj standını Razer’ın resmi web sitesi üzerinden 99 dolar fiyat etiketiyle satın alabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler