Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Xiaomi Mi 10 Lite Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi Mi 10 Lite olarak Avrupa’da satışa çıkması beklenen yeni akıllı telefonlar için detaylar paylaşılmaya başlandı. Telefonun tasarım çizgilerini işaret eden render görüntüleri de yayınlandı.

Render görüntüsü olarak paylaşılan görsellerde bu modelin tasarım açısından farklı bir seri olacağı görülüyor. Telefonun ekran kısmında tek bir kameranın başrol oyuncusu olarak öne çıktığını göreceğiz. Ön kamera kısmında ekrana gömülü olarak tek bir kamera bulunacak. Bunun dışında çerçeveler yok denecek kadar az gibi gözüküyor.

Xiaomi Mi 10 Lite orta segment bir akıllı telefon modeli olacak

Ekrana gömülü tek bir kamera ile gelecek olan akıllı telefonun arka kısımda ise dairesel bir kamera alanının bulunduğunu göreceğiz.  Dairesel kamera alanı içerisinde de 4 kameranın bulunduğunu görmek mümkün olacak.

Xiaomi Mi 10 Lite

Muhtemelen yine ana kamera 108 MP değerinde olacak. Bunun dışında telefonun orta segment bir seriye dahil olduğunu göreceğiz. Snapdragon 765G serisi işlemcilerin kullanılması beklenen modelde 6 ve 8 GB RAM miktarının sunulması bekleniyor.

Tasarımı ile çok konuşulacak akıllı telefon için son detayımız ise isimlendirme kısmında karşımıza çıkıyor. Render görüntülerinde de yer aldığı gibi isimlendirme kısmında Mi CC10 isimlendirmesinin sunulduğunu göreceğiz. Asya pazarında Mi CC10 isimlendirmesi yapılırken Avrupa pazarında ise Mi 10 Lite isimlendirmesini göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler