Perşembe, Nisan 25, 2024

Xiaomi Mi 10 Serisi için Global Lansman 27 Mart’ta Yapılacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son dönemlerin hızlı büyüyen cep telefonu üreticilerinden biri olan Xiaomi, yeni amiral gemisi modellerini Global olarak tanıtmak için gün sayıyor. Mobil Dünya Kongresi’nin Korona virüsü nedeniyle iptal edilmesinden sonra cihazlar için yeni bir lansman tarihi bekleniyordu.

yazı içi

Kısa bir süre önce edindiğimiz bilgilere göre Mi 10 ve Mi 10 Pro 27 Mart’ta düzenlenecek  çevrimiçi etkinlikte tanıtılacak. Oldukça iddialı iki model ile üst segment kategorisine giriş yapan Xiaomi, Çin’de saniyeler içerisinde stoklarını eritmeyi başarmıştı.

Bu başarısını sürdürmek isteyen Xiaomi, Avrupa’da da yeni modelleriyle yankı uyandırmak istiyor. Özellikle Samsung’un yeni Galaxy S20 serisiyle benzer özelliklere sahip olan cihazların daha uygun bir fiyat politikasıyla satışa çıkması satış adetlerini yükseltmek adına önemli bir avantaj.

27 Mart’ta yapılacak lansman  Koronavirüs’ün etkilerinden dolayı çevrimiçi olarak YouTube, Facebook ve Twitter‘dan canlı olarak düzenlenen etkinlik yayınlanacak. Cihaz’ların Global fiyatları ile alakalı bilgi almak için sayfamızı takipte kalmayı unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler