Cumartesi, Nisan 20, 2024

Xiaomi Mi 9 ve Mi MIX 4 Hakkında Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi’nin önümüzdeki yıl çıkarmasını beklediğimiz Mi 9 ve Mi MIX 4 model akıllı telefonları hakkında yeni bilgiler bir araştırma şirketi tarafından sızdırıldı. Firmanın ortaya çıkardığı bilgilere göre yeni telefonlar üç adet arka kameraya ve Snapdragon 855 yonga setine sahip olacak.

 

Xiaomi Mi 9 ve Mi MIX 4 Özellikleri Ne Olacak?

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, önümüzdeki yıl iki adet amiral gemisi telefon piyasaya sürecek. Xiaomi’nin çıkaracağı Mi 9 ve Mi Mix 4 modeli hakkında günlerdir oldukça fazla söylenti, iddia ve sızıntı mevcuttu. Bu son iddia ise GF Securities Hong Kong adlı firmadan geldi. Firmanın yayınladığı bir rapor yeni telefonlar hakkında bizlere bilgiler veriyor.

xiaomi mi mix 3 7591 1

 

Paylaşılan rapora göre Mi 9, Xiaomi’nin 3 arka kameraya sahip ilk akıllı telefonu olacak. Tabiki bu 3 arka kamera sensörü sadece bir tanesinde veya birkaçında olma ihtimali yüksek. Xiaomi’nin gelecek yıl piyasaya süreceği diğer telefonu Mi Mix 4’ünde firmanın paylaştığı rapora göre 3 arka kamera sensörüne sahip olması bekleniyor. 

Akıllı telefonun 3 adet arka kameraya sahip olması dışında katlanılabilir bir ekranada sahip olacağı konuşuluyor ancak bu söylentiler henüz doğrulanmış değil. Raporda bir diğer detayda ise her iki telefonunda Snapdragon 855 yonga seti ile beraber gelecek olması. Xiaomi’nin amiral gemilerinde en yeni Qualcomm yonga setinin kullanmasından dolayı gelecek yıl çıkacak telefonlar içinde kullanmasaydı şaşırırdık.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler