Cumartesi, Nisan 20, 2024

Xiaomi Mi Band 4, 8 Günde 1 Milyon Adet Satmayı Başardı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, bu ayın başlarında tanıtmış olduğu akıllı bilekliği Mi Band 4’ün, 8 gün içerisinde 1 milyondan fazla satmayı başardığını açıkladı.

Çin’de gerçekleşen lansman ile beraber tanıtılan Xiaomi’nin yeni akıllı bilekliği Siyah, kahverengi, mavi, turuncu ve pembe olmak üzere toplam 5 adet renk seçeneği ile şu anlık Çin pazarında satışa sunulmuş durumda. Xiaomi’nin bugün paylaşmış olduğu gönderi ile cihazın 1 milyondan fazla satış gerçekleştirdiği öğrenildi. 26 Haziran tarihinde Avrupa pazarında Mi Smart Band 4 adı ile satışa çıkacak olan bileklik, ülkemizde ise 4 Temmuz tarihinde resmi olarak satışa sunulacak.

Mi Band 4, 240 x 120 piksel çözünürlük sunan 0.95 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekran ile beraber geliyor. Yeni bilekliğin 4 Mayıs 2018 tarihinde piyasaya sürülen Mi Band 3 modeline göre %39.9 oranında bir ekran büyümesi gösterdiğini söyleyebiliriz. 135mAh kapasiteli bataryası ile standart sürüm 20 günlük bir batarya ömrü sunarken, 125mAh kapasiteli ve NFC desteğine sahip olan versiyon ise tek bir şarj ile 15 güne kadar kullanım imkanı sunuyor.

ekran resmi 2019 06 18 16 0vUM

Yukarıda da belirttiğimiz gibi 4 Temmuz itibariyle ülkemizde satışa sunulacak olan bu yeni bilekliğin fiyatının ise geçtiğimiz günlerde gerçekleşen lansman ile beraber 299 TL’ye satışa sunulacağını öğrenmiştik.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler