Perşembe, Mayıs 2, 2024

Xiaomi Mi Band 8 Geliyor! Beklenen Bileklik

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi’nin büyük etkinliğine az bir zaman kaldı. Marka 18 Nisan’da başta 13 Ultra modeli olmak üzere yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirecek. Markanın meşhur akıllı bileklik serisinin yenisinin de bu tanıtım sırasında duyurulması beklenmekte. Kısa süre içerisinde boy gösterecek olan Xiaomi Mi Band 8 için görseller de ortaya çıktı.

Xiaomi Mi Band 8 Nasıl Özelliklere Sahip Olacak?

Yeni akıllı bileklik, tasarım açısından biraz daha büyük bir ekranla karşımıza çıkacak. Biraz daha oval bir tasarım yapısını benimseyecek olan ekranın yine AMOLED panel olması bekleniyor. Yeni modelde yer alacak renkli ekranda parlaklık değerinin de bir tık daha yüksek olduğunu göreceğiz.

Yine sağlık ve fitness takibi konusunda yetenekleriyle öne çıkan, oksijen takibi, uyku takibi, kalp atış hızı ölçer gibi artıları olacak olan bilekliğin fiyatının nasıl bir aralıkta sunulacağı ise net değil.

Xiaomi Mi Band 8 2 Xiaomi Mi Band 8

Mi Band 7 modeli ülkemizde 700-800 TL bandında yer alıyor. Böyle düşünecek olursak bir Xiaomi Mi Band 8 modeli de 1000 TL bandında bir ürün olarak karşımıza çıkabilir. Ama tabii ki yeni akıllı bilekliğin ülkemize gelmesine kadar geçen bir süreç var. Bu süreçte işlerin nasıl değişeceğini net olarak bilemiyoruz. Tanıtımdan sonra bu konularda da detaylı bilgileri almış olacağız.

Güncelleme: Xiaomi, yeni akıllı saat için tanıtım tarihini açıkladı. Ayrıca saat için yeni görseller de yayınlandı. Görselleri de hemen aşağı ekliyor olacağız. Saatin tanıtımının da 18 Nisan olarak onaylandığını belirtelim.

Xiaomi Mi Band 8 Xiaomi Mi Band 8 7

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler