Perşembe, Nisan 25, 2024

Xiaomi Mi Box S Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi, Google’ın yıllık donanım etkinliği sırasında akış oynatıcısının güncellenmiş bir sürümü olan Mi Box S’i tanıttı. Akış cihazı ABD’de Walmart.com’da, 9 Ekim’den başlayarak ve 19 Ekim’de 59.99 dolara gönderilecek. Hem oynatıcı hem de pil ile çalışan bir uzaktan kumandayla beraber geliyor.

Tanıtım Google’ın etkinliği sırasında geldiği için, Mi Box yerleşik Google Asistan ve Chromecast özellikleri de dahil olmak üzere birçok Google ürününe sahiptir. Böylece, sesli komutları kullanırken cihazınızı da yayınlayabilirsiniz. Dolby DTS sesinin yanı sıra 60 fps’de 4K HDR’yi desteklemekte.

Screenshot 6 3

Teknik Özellikleri

Özellikler, çok çekirdekli bir GPU, 2GB RAM, 8 GB depolama, Bluetooth 4.2, bir HDMI 2.0A bağlantı noktası, bir ses çıkışı bağlantı noktası, bir USB 2.0 bağlantı noktası ve bir güç arabirimi ile dört çekirdekli bir CPU ile birlikte gelir. Önceki sürümlerde olduğu gibi, Android TV’nin en son sürümünü çalıştırıyor.

Screenshot 7

Görme, cihaz ve uzaktan tamamen yeni görünüyor. Uzakta şimdi bir Netflix düğmesi ve canlı bir TV düğmesi bulunuyor. Google Asistan erişimi, uzaktan kumandanın en üstünde, güç düğmesinin altında bulunuyor.

Screenshot 8

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler