Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Xiaomi Mi Mix 2 ile Çerçeve Tamamen Ortadan Kaldırdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi yeni akıllı telefonu ile adından yine çok fazla söz ettirecek. Zira Xiaomi Mi Mix 2 ile birlikte çerçeve tamamen ortadan kaldırıldığı gibi, cihaz efsanevi bir şekilde çekici duruyor. Zaten daha önceki modellerinde olduğu gibi piyasanın nabzını yoklayan firma, şimdi tasarımlardan daha emin bir şekilde yoluna devam ediyor. Dilerseniz şimdi hep birlikte yeni cihaza yakından bir göz atalım.

Xiaomi Mi Mix 2 Neler Sunuyor ?

Şuanda dünya genelinde en önemli tasarımcılardan birisi olarak gösterilen Philippe Stark tarafından tasarlanan Xiaomi Mi Mix modelleri teknoloji dünyasında yankı uyandırmaya devam ediyor. Sıfıra yakın çerçeve oranı ile akıllı telefon dünyasında bir ilki başarmış ve Xiaomi firmasının geleceğine ışık tutmuştu. Firma zaten telefonu satışa çıkarttıktan sonra gelen başarı ile birlikte hemen ikinci cihaz için kolları sıvadı.

Bugün paylaşılan videoda ise ünlü tasarımcı Xiaomi Mi Mix 2 modelini bizlerle paylaşıyor. Diğer modeller ile kıyasladığımızda çerçeve oranının daha da küçüldüğü görülürken, ekran gövde oranı 86.8’e yükseltilmiş. Öte yandan cihaz bizlere 2560 x 1440 px çözünürlük sunuyor. Zira 6.4 inçlik yapısı ile LCD ekranı her ele sığmayacak. Özellikle küçük elli kullanıcıların bu telefonu tercih etmemesini tavsiye ediyoruz.

Xiaomi Mi Mix 2 tasarim

Xiaomi Mi Mix 2 gücünü 2.45 GHz hızında çalışan Snapdragon 835 işlemcisinden alarak performans bazında da iddiasını konuşturuyor. Grafik tarafında ise bizleri Adreno 540 karşılıyor. 4 GB RAM ve 128 GB’lık depolama alanı ise cihazı ‘alınabilir’ kategorisine otomatik olarak sokuyor. Şahsi görüşümü belirtecek olursam: Cihaz daha çıkmadı ama almak istediğim en sağlam modellerden birisi olarak hayallerimi şuanda süslüyor.

Eğer bu depolama alanı ve RAM sizi tatmin etmezse 6 GB RAM ve 256 GB’lık versiyonu da piyasaya çıkacak. Kamera tarafında ise 16 megapiksellik çift modül tercih edilmiş. Ön kameraya baktığımızda yine bizleri çift modüllü 13 megapiksellik kamera karşılıyor. Android 7.1.1 yüklü olarak gelen Xiaomi Mi Mix 2 arka panelinde ise parmak isi sensörünü barındıracak. Son olarak cihazda 4500 mAh bataryanın olduğunu da belirtelim.

Çerçevesiz olarak piyasaya sunulması beklenen Xiaomi Mi Mix 2 önümüzdeki aylar içerisinde IFA fuarında satışa sunulacak. Şuan için cihazın piyasa satış fiyatı konusunda bir bilgi bulunmuyor. Yeni yayınlanan tasarım videosuna ise hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

Xiaomi Mi Mix 2 Konsept Tasarım

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler