Çarşamba, Nisan 24, 2024

Xiaomi Mi Mix Alpha, Satışa Çıkıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi Mi Mix Alpha, surround ekran tasarımına sahip dünyanın ilk akıllı telefonu. İki taraflı ekran, kameraları barındırmak için akıllı telefonun arkasında 2,15 mm kalınlığında bir şerit içeriyor. Bu tasarım Xiaomi’nin %180 ekran/kasa oranına ulaşmasına izin verdi.

Xiaomi beyciğimizin gözleri kamaştıran bu cihazı ülkemizde çok fazla ilgi topladı ki ülkemiz içerisinde açılan her Xiaomi mağazısında sergiye bile çıktı. Hatta ülkemize gelen iki adet Xiaomi Mi Mix Alpha cihazından bir tanesi çalındı.

Bu kadar derin merakı ve ilgiyi üzerinde toplayan cihaz şirketin bir takım kararlar almasına sebep oldu. Xiaomi 23 Şubat itibari ile Hindistan’ın ilk 5G akıllı telefonu niteliğini taşıyacak olan Mi Mix Alpha’yı piyasaya süreceklerini resmi olarak açıkladı.

Mi Homes kısa süre önce cihazın Bangalore bölgesinde yer alan Embassy Tech Village ve Indiranagar mağazalarında satışa sunulacağını tweetlemişti:

Mi MIX Alpha’yı bulabileceğiniz diğer mağazalar:

  • Ambience Mall, Gurugram
  • Mi Road, Jaipur
  • Pencap Bagh, Delhi
  • Madhapur, Haydarabad
  • Hindistan Alışveriş Merkezi, Noida
  • Güney Şehri, Kalküta
  • Infinity Alışveriş Merkezi, Mumbai
  • PMC, Chennai

Akıllı telefon, 12GB RAM ve 512GB depolama ile birlikte bir Snapdragon 855 Plus barındırıyor. Akıllı telefonun güç tarafında ise 40W kablolu hızlı şarj desteğine sahip 4.050 mAh nano silikon katot güç hücresi yer alıyor.

Üçlü kamera kurulumu, piksel boyutu 1,6 mikron olan 1 / 1,33 inç sensör olan büyük bir 108MP Samsung ISOCELL Bright HMX kamera sensörü içerir. Kurulum ayrıca 117 derece FoV ve 12MP derinlik sensörüne sahip 20MP ultra geniş kamera içeriyor. Bu kamera sensörleri safir cam koruması ile korunuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler