Cuma, Nisan 19, 2024

Xiaomi’nin Oyuncu Telefonuna Dair Bilgiler Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz sene Black Shark 2’nin halefi olan Black Shark 3, Xiaomi’nin yaklaşmakta olan oyun odaklı akıllı telefonu. Akıllı telefonun Mart ayı içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniliyor, ancak yeni sızıntılar sayesinde akıllı telefon hakkında birkaç önemli ayrıntıları artık biliyoruz, çünkü sızdırıldı.

Black Shark 3 hakkında bugün daha güvenilir bilgilere sahibiz. 3C Web sitesinde akıllı telefona ait temel özellikler ortaya çıkmış durumda. 3C sertifikası 65W’lık Hızlı Şarjı ve 5G desteğini bizlere aktırıyor.

Devasa bir pil gelecek

Bunun ötesinde, 3C sertifikaları bize Xiaomi’nin yaklaşmakta olan oyun akıllı telefonu hakkında herhangi bir ayrıntı veremedi. Bununla birlikte, Black Shark 3 akıllı telefonundaki pil kapasitesi hakkında bize bir ipucu vererek Xiaomi’nin Weibo kolu. Şifreli bir Weibo yazısında Xiaomi, Black Shark 3’ün büyük bir 5.000mAh pil ile gelebileceğini ima etti. 65W İlk Şarj desteği sayesinde, pilin yüzde 0’dan 100’e çıkması 38 dakika sürecek.

black shark 3 battery
Xiaomi'nin Oyuncu Telefonuna Dair Bilgiler Sızdırıldı 2

Üç farklı seçenekte ekran yenileme hızı

Önceki söylentilere göre, Black Shark 3, 120Hz ekran yenileme oranına sahip bir QHD ekrana sahip olacak. Xiaomi ayrıca 60Hz, 90Hz ve 120Hz arasında seçim yapmanıza izin verecek, bu nedenle uzun pil ömrünün büyük bir hayranıysanız, 60Hz veya 90Hz’e geçme seçeneğiniz olacak. Ayrıca FHD ve QHD arasında seçim yapabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler