Çarşamba, Nisan 24, 2024

Xiaomi Redmi 10A Resmi Olarak Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji devlerinden Xiaomi, Hindistan’da Redmi 10A adında yeni bir akıllı telefon piyasaya sürdü. Önceki A serisi modellerde olduğu gibi bu yeni model de şirketin giriş seviyesi segmentindeki modellerinden bir tanesi.

Xiaomi Redmi 10A; 400 nit tepe parlaklığa sahip 6.53 inç boyutunda, 1600×720 çözünürlüğe sahip IPS LCD ekran ile birlikte geliyor. Donanım tarafında 3GB ve 4GB RAM seçeneği sunarken dahili depolama alanı tarafında 32GB ve 64GB seçenekleri sunuyor fakat hangi konfigürasyonu seçerseniz seçin microSD kart desteği sayesinde genişletebilirsiniz.

Gücünü MediaTek’in Helio G25 yonga setinden alan akıllı telefon yazılım tarafında MIUI 12.5 kullanıcı arayüzünü çalıştırarak geliyor. Telefonun arka tarafında bulunan kamera kümesinde f/2.2 diyafram aralığında ve 13MP çözünürlüğe sahip ana kamerası bulunuyorken ön tarafta ise 5MP çözünürlüğünde özçekim kamerası yer alıyor.

Redmi 10A, içerisinde bağlantı teknolojileri olarak 4G LTE, 2.4G Wi-Fi 802.1n ve Bluetooth 5.0’a sahip. Akıllı telefon veri akışı ve şarj olma konusunda giriş seviyesinde bir akıllı telefon olduğu için microUSB portu sunuyor. Cihaz gerek duyduğu tüm enerjiyi hiçbir hızlı şarj desteğine sahip olmayan 5000 mAh kapasiteli bataryadan karşılıyor ve kutudan çıkan 10W’lık şarj cihazından şarj oluyor.

Akıllı telefon 26 Nisan’da Kömür Siyahı, Deniz Mavisi ve Arduvaz Grisi olmak üzere üç farklı renk seçeneğinde satışa çıkıyor olacak. 3GB RAM / 32GB Depolama Alanı varyantı 8499 Hindistan Rupisi, 4GB RAM / 64GB Depolama Alanı olan varyantı ise 9499 Hindistan Rupisi fiyat etiketine satılacak.

Xiaomi Redmi 10A’nın Türkiye’de satılıp satılmayacağını şu anda bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler