Cuma, Nisan 26, 2024

Xiaomi Redmi Note 5’in Özellikleri Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya çapında bir üne sahip olan Xiaomi firmasının uygun fiyatlı telefon serisi olan Redmi cihazlarının yeni bir varyasyonu olan Xiaomi Redmi Note 5‘in özellikleri de yayınlandı. Telefon olağanüstü gözüküyor.

Tasarım olarak da detayları belli olan Xiaomi Redmi Note 5, yukarıda da yazdığım gibi olağanüstü gözüküyor. Aşağıdaki görselden de göreceğiniz üzere telefon günümüzün yeni olayı “sınırsız ekran” trendine sahip. Ayrıca yuvarlatılmış ekran içi köşeler ve kasa köşeleri de çok güzel görünmekte.

Xiaomi Redmi Note 5'in Özellikleri Sızdırıldı

 

Xiaomi Redmi Note 5 Özellikleri

 

Xiaomi Redmi Note 5‘in Android 7.1.2 Nougat, belki de 8.0 Oreo tabanlı MIUI 9 ile tanıtılması bekleniyor. Qualcomm Snapdragon 625 işlemciye ve 64 GB dahili hafızaya sahip olacak. 6″ Full HD+ çözünürlüğe sahip cihaz 18:9 ekran oranıyla piyasaya sürülecek. 12MP arka kameraya sahip cihazda ayrıca 4,000mAh‘lik batarya bulunuyor. Günü çıkarır hatta ertesi güne bile geçer.

Xiaomi firması telefonu ne zaman çıkartacağını belirtmemiş, fakat en geç 2018’in ilk çeyreğinin sonlarına doğru çıkması bekleniyor. Cihazın fiyatı belli olmasa da uygun fiyatlı bir seri olduğu için, doların 4 lira kapısında olmasına rağmen güzel bir fiyatla geleceği tahmin ediliyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler