Çarşamba, Nisan 24, 2024

Yeni Xiaomi Redmi Cihaz Hakkında Görsel Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi, Mi Mix adı verilen dehşet-ül vahşet sınırsız ekranlı cihaz serisi ile öne çıktı. Bununla da adı bahsedilen gündem özelliklerden birisi olan çerçevesiz ekran olayının fitilini ateşledi. Tutmuş olacak ki, Xiaomi bu olayı kendi orta-segment cihazlarına da yaymayı düşünüyor.

Çok yakın bir tarihte tanıtılması planlanan yeni Redmi cihazlar ile ilgili onlarca sızıntı yayılırken bugün yeni tanıtılacak bir cihazın basın görseli ortaya çıktı. Henüz ismi tam olarak belli değil. Fakat cihazın adının Redmi Pro 2, Redmi Note 5 veya Redmi Note 5 Plus olabileceği tartışma konusu.

Xiaomi'nin Yeni Redmi Cihazı

 

Xiaomi Redmi Cihazı Hakkında Bilinenler

 

• Paylaşılan cihaz resmine göre yeni Xiaomi Redmi cihazı da sınırsız ekrana sahip olacak. Fakat Mi Mix ve Mi Mix 2 gibi ekranın bir küçük parçasının aşağıda toplanması şeklinde olmayacak. Günümüzde modern akıllı cihaz firmaları olan LG ve Samsung’un sınırsız ekran tasarımına benzer bir tasarım şekline uyulacak.

• Mi cihazların tasarım anlayışında kulaklık girişi alt tarafta konuşlandırılır. Yüksek ihtimalle kulaklık girişi yeni Redmi cihazında kaldırılacak. Düşük bir ihtimal de olsa, kulaklık girişi üst tarafa taşınabilir.

• Kulaklık girişinin kaldırılması ihtimalinde, kutunun içinden bir Type-C/Kulaklık dönüştürücüsü çıkacak. Cihazın ayrıca Type-C girişine sahip olacağını belirtelim.

• Cihazın alt tarafında mono olması muhtemel hoparlörler konuşandırılmış. Yüksek ihtimalle alttaki deliklerden sol tarafta olanlar mikrofon olacak.

Cihazla ilgili resimden çıkarılabilecek bilgiler şimdilik bu kadar. Elimize daha fazla bilgi geçmesi takdirinde, bu bilgileri pchocasi.com.tr adresinden okuyabileceksiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler