Cumartesi, Nisan 27, 2024

Xiaomi Smart Band 8 Pro Türkiye Fiyatı Duyuruldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi küresel olarak düzenlenen lansman kapsamında birçok yeni ürünü için duyuru gerçekleştirdi. Akıllı telefonlar, akıllı bileklikler ve çok daha fazlasının sunulduğunu gördük. Küresel lansmanın hemen sonrasında markanın birçok ürününü Türkiye için de sunduğunu gördük. Bunlardan birisi de Xiaomi Smart Band 8 Pro akıllı bileklik oldu.

Xiaomi Smart Band 8 Pro Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Akıllı bileklik lansman haftasına özel olan indirimle sunulmuş durumda. Normalde bilekliğin fiyatı 2.299 TL olarak açıklandı. Lansmana özel olarak fiyat 2.199 TL seviyesine iniyor. Bunun yanında resmi siteden sipariş veren kullanıcılar ek olarak 200 TL gibi bir indirime de kavuşmuş oluyor.

Gelelim yeni akıllı bileklik için teknik özellikler kısmına. Teknik özelliklerden tek tek söz edeceğiz ama baştan şunu söyleyelim ki bileklik üstüne düşen her şeyi yapıyor ve sınıfının aranan birçok özelliğine sahip.

Xiaomi Smart Band 8 Pro

Dikdörtgen tasarımına sahip seride 1.74 inçlik bir AMOLED ekran bulunuyor. Yansıtmasız ekran 16.7 milyon renk desteğini sunuyor ve 60 Hz yenileme hızına sahip. 336 PPi piksel yoğunluğuna sahip olan ekranın parlaklığının da 600 nits olduğunu ekleyelim.

5ATM basınca kadar suya dayanıklı olan Xiaomi Smart Band 8 Pro, 150’nin üzerinde spor modunun dışında, kalp ritim izleme, uyku takibi, nefes kontrolü ve kandaki oksijen seviyesinin kontrolü gibi aranan özelliklere de sahip.

Son olarak pil dayanım süresinden de söz edelim. Resmi sitede de paylaşılan özelliklere göre akıllı saat 14 güne kadar pil dayanım süresi sunuyor. Bu süre standart kullanım olarak belirtilmiş ama muhtemelen kullanıcının kullanım alışkanlıklarına göre süre değişiklik gösterecektir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler