Perşembe, Mart 28, 2024

Xiaomi’den Zeka Kokan Reklam Filmi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Firmalar zaman zaman reklam filmleri çıkartır. Bu reklamlar kimi zaman hoşumuza gitmesede bazı reklamlar gerçektende bizi etkileyebiliyor. Bugün ise Xiaomi’nin yeni reklam filmini mercek altına aldık.

Öncelikle reklam filmi Hindistan’da bir mahkeme salonunda geçiyor. Reklam filminin ana konusu ise Hindistan’da Xiaomi’nin oldukça yoğun bir şekilde kullanılması ve ilgi görmesi olduğunu söyleyebiliriz.

Video’nun başlangıcında bir duruşma esnasında hakim’in tokmağını vuracağı anda bir telefon çalıyor. Ardından herkes kendi telefonunun çaldığını düşünüyor ve telefonlarını bulmaya çalışıyorlar. Hakim ise kargaşadan dolayı sinirlenmeye başlıyor.

Daha sonra ise çalan telefonun bulunması ile gerginlik sona ererken; Xiaomi’nin yüksek özellikli, yüksek kaliteli ve dürüst bir firma olduğunu gösteren tablo bizi karşılıyor. Ardından Xiaomi’nin 2017 üç ve dördüncü çeyreği dahil olmakla beraber 2018 yılının ilk çeyreğinde Hindistan’da en çok satan telefon markası olduğunu görebiliyoruz.

Hani otobüste, ofiste, okulda vb. yerlerde illaki telefonunuz ile aynı zil sesi ile karşılaşmışsınızdır ve elinizi cebinize veya çantanıza attığınızda sizin telefonunuz olamadığını anlamışsınızdır. İşte bu konunun reklam olarak kullanılması çok zekice ve akılda kalıcı olurken yüzümüzde bir tebessüm oluşturuyor.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler