Cumartesi, Nisan 20, 2024

Xiaomi’nin Esrarengiz Telefonu Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi’nin esraengiz modeli ortaya çıktı. Çinli telefon üreticisi yeni modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin yeni modeli ortaya çıktı. Fiyat performans cihazlarıyla gündeme gelen Xiaomi yeni modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Yeni modeli ise daha tanıtılmadan ortaya çıktı. İşte Xiaomi’nin yeni cihazı…

Xiaomi’nin yeni cihazı TENAA kayıtlarında ortaya çıktı.  M1803E6E model numarasına sahip Xiaomi’nin yeni cihazı kısa bir süre sonra kullanıcılar ile buluşacak. Cihaz hakkında tahminler öne sürülürken yine uygun fiyatlı ve yüksek performanslı olacağı biliniyor.

xiaomi 1

Yeni Xiaomi’nin Teknik Özellikleri Nasıl Olacak?

Xiaomi’nin yeni cihazının en bilinen özelliği 6 inçlik ekranı. Piyasada büyük ekrana sahip cihazlar çoğalırken Xiaomi’de yeni cihazı ile bu cihazlar arasına girmeyi planlıyor. 18:9 formatına sahip olan cihaz 720P HD çözünürlüğe sahip olacak.

Cihazın Redmi Note ailesinden olduğu tahmin ediliyor. Batarya kapasitesine baktığımız zaman 3.000 mAh büyüklüğünde bir bataryayı üzerine taşıdığını görebiliyoruz. Ancak Redmi serisi cihazlarda genellikle 4.000 mAh’lik bataryalarının olduğunu göz önünde bulundurursak cihazın Redmi ailesinden olduğu kesin değil.

M1803E6E kodlu model 3 ayrı versiyona sahip olacak. Bu versiyonlardan birisi 16 GB depolama sunarken beraberinde 2 GB Ram bellek getirecek. İkinci model 32 GB depolama sunarken 3 GB Ram belleği beraberinde getirecek. Son model ise 64 GB depolama ve 4 GB Ram belleğe sahip olacak.

xiaomi 2

Edinilen bilgilere göre üzerinde 2.0 GHz’lik 8 çekirdekli bir işlemci barındıran cihaz, arka kısmında iPhone X tipinde çift kamera barındırıyor. TENAA kayıtlarına baktığımızda ise bu kameraların birinin 12 megapiksel çözünürlükte olduğu görülüyor. Diğer kamera hakkında net bir bilgi yer almıyor. Ancak 5 megapiksellik bir çözünürlük sunacağı söyleniyor.

Yine edinilen bilgilere göre yeni Xiaomi tam 9 farklı renk seçeneğine sahip olacak. Yani Xiaomi ” Seç, beğen, al kardeşim ” diyor. Son bilgi ise cihazın 170 gram ağırlığının olduğu yönünde. Bunların haricinde cihazın detaylı bilgilerine henüz ulaşılmıyor.

Görünüşe göre Xiaomi yeni modeli ile hem performans hemde birçok renk seçeneği sunacak. Yine uygun fiyatlarla piyasaya sürüleceği düşünülen cihazlar performans bakımıdan ödün vermeyecek. Sizce bu yeni model hangi ailenin mensubu olacak?

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler