Cumartesi, Nisan 20, 2024

Xiaomi Mi Max 3 Türkiye’de Satışa Sunuldu! İşte Fiyatı ve Özellikleri!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi‘nin yeni orta seviye modeli Mi Max 3 sonunda Türkiye’de satışa sunuldu. Gelin cihazın özelliklerini ve fiyatını detaylıca inceleyelim.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, ülkemizde ilk mağazasını açtıktan sonra yeni ürünlerini direkt olarak Türkiye’ye getirmeye başladı. Yeni modeli Mi 8 Lite’ı geçtiğimiz günlerde tanıtan Xiaomi, şimdide orta seviye modeli Mi Max 3’ü ülkemizde satışa sundu.

Xiaomi Mi Max 3, ön kısmında 6.9 inçlik devasa bir ekran taşıyor. Bu ekran Full HD (2160 x 1080 piksel) çözünürlük sunarken, koruması ise IPS 2.5D kavisli cam ile sağlanıyor. Yine ön kısmında 1 adet 8MP çözünürlüğünde görüntü kaydı yapan ön kamera yer alıyor. 

Arka kısmına geçtiğimizde ise bizleri çift kamera karşılıyor. Biri 5MP, diğeri 12MP çözünürlük sunan kameralar Sony IMX363 sensöre sahip. Yine cihazın arka kısmına konuşlandırılmış bir parmak izi sensörüde mevcut.

xiaomi 1

İçerisinde 1.8 GHz hızında çalışan Snapdragon 636 yonga setini barındıran Mi Max 3, grafik anlamında gücünü Adreno 509 GPU’sundan alıyor. Tüm bu özellikleri ise 4GB veya 6GB Ram bellek ile destekliyor. Tabi cihazın depolama anlamında 64GB’lık ve 128GB’lık versiyonlarına göre Ram bellekler değişiyor.

Tüm bunlara ek olarak Çift SIM, kızılötesi sensör, 3.5mm kulaklık girişi, 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac (2,4 / 5GHz) MIMO, Bluetooth 5, GPS + GLONASS gibi özellikler cihazla birlikte geliyor. Gelelim cihazın fiyatına…

Xiaomi Mi Max 3 şuanda 3.199 TL‘ye satılıyor. Bu fiyata önceden daha yüksek özellikli telefonlar alabildiğimizi biliyoruz. Ancak dolar kuru ne yazıkki fiyatları etkiliyor. Sizce cihazın fiyatı çok mu yüksek? Yoksa piyasaya göre ortalama mı? Yorumlarda fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler